Design Academy Eindhoven

615 keer bekeken

31 van 42 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Bezoek de Design Academy Eindhoven tijdens Dutch Design Week en ontdek waarom deze opleiding zo op z’n plaats is in Eindhoven én waarom hier zoveel toptalent vandaan komt.

  • Leer meer over Design Academy Eindhoven en waarom deze opleiding zo hoog staat aangeschreven.
  • Bekijk het werk van de talentvolle studenten tijdens Dutch Design Week in Eindhoven.
  • Verschillende afgestudeerden zijn al genomineerd voor de 'Designer of the Year Award'.

Design Academy Eindhoven is één van de vele redenen waarom Eindhoven bekend staat als dé 'design-stad' van Nederland. Deze opleiding, die in 1947 werd opgericht als de Akademie Industriele Vormgeving Eindhoven, wordt vandaag de dag internationaal gewaardeerd en is zelfs al 'best design academy in the world' genoemd.

Multidisciplinair

De opleiding biedt ruimte aan verschillende disciplines als: kunst, architectuur, grafisch ontwerp en industrieel ontwerp, maar biedt studenten de ruimte alle richtingen te verkennen. Uiteindelijk studeren ze dan ook allemaal af met dezelfde titel: Bachelor of Design. Diverse afgestudeerden zijn al genomineerd voor de 'Designer of the Year Award' in Londen.

Dutch Design Week

Wilt u meer zien van de studenten van de Design Academy Eindhoven? Dan is er ieder jaar Dutch Design Week in Eindhoven. Hier ziet u het beste werk van studenten van die lichting die zich bezig hebben gehouden met design oplossingen voor thema's als duurzaamheid, publieke ruimtes, welzijn en gezondheid.

Overnachten in Eindhoven

Bent u op zoek naar een hip designhotel, een romantische bed & breakfast of een gezellige vakantiewoning voor uw familie? In Eindhoven vindt u voor elke smaak en budget een passende accommodatie. Bekijk het uitgebreide aanbod en boek uw ideale vakantie hier!

Ontdek meer in de omgeving
Design Academy Eindhoven
Adres: 
Emmasingel 14
5611 Eindhoven
Bekijk de website
Bekijk de website