Eindhoven Airport

16 van 26 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Eindhoven Airport ligt centraal in het zuiden van Nederland en is het grootste regionale vliegveld. Dagelijks arriveren er vluchten op Eindhoven Airport vanuit meer dan vijfenzeventig bekende Europese steden zoals Marseille, Barcelona, Berlijn, Dublin en Londen.

  • Vlieg van en naar meer dan 75 bestemmingen.
  • Uw ideale uitvalbasis voor een bezoek aan Zuid-Nederland.
  • Boek een hotel op Eindhoven Airport voor uw comfort.

Einhoven Airport is centraal gelegen

Eindhoven Airport is de ideale luchthaven voor uw vakantie in het zuidelijke deel van Nederland. Bekende Brabantse steden zoals Den Bosch en Tilburg zijn binnen 30 minuten te bereiken en binnen een uur drinkt u een kopje koffie op een terras in Breda of het bourgondische Maastricht. Met het openbaar vervoer bent u in 20 minuten op het centraal station van Eindhoven.

Bereikbaarheid Eindhoven

Design stad Eindhoven is centraal gelegen in Zuidoost-Brabant. Het centrum van Eindhoven ligt op slechts 9 kilometer van de luchthaven. Met de auto is het ongeveer een kwartier rijden. Daarnaast is er ook een regelmatige busverbinding tussen de luchthaven en het centrum.

De AirExpressBus biedt een lijndienst aan tussen Eindhoven Airport, Den Bosch (30 min), Utrecht (1 uur) en Amsterdam (1,5 uur).

Er zijn ook een aantal autoverhuurbedrijven te vinden waar u een auto kunt huren om zo de omgeving te verkennen.

Hotel Eindhoven

Een hotel in de buurt van Eindhoven Airport is snel gevonden. Zowel op de luchthaven zelf als in de nabije omgeving vindt u diverse hotels. Het openbaar vervoer brengt u snel en efficiënt van en naar de luchthaven. Geniet van een comfortabel bed in de buurt van het vliegveld en kies voor een hotel in Eindhoven.

Sandton Eindhoven Centre

Het Sandton Hotel ligt in het stadscentrum van Eindhoven en op slechts 150 meter van het Van Abbemuseum.

Boutique Hotel Lumiere

Het Boutique Hotel Lumiere is een stijlvol stadshotel in het hart van Eindhoven. Er is overal gratis WiFi beschikbaar. Het centraal station van Eindhoven en het winkelcentrum vindt u op loopafstand.

Hotel Pullman Eindhoven Cocagne

Pullman Eindhoven Cocagne is een fraai 4-sterrenhotel met een 5-sterrenservice. Hier verblijft u in het centrum van Eindhoven, op slechts 500 meter afstand van het centraal station.