Het Designhuis

868 keer bekeken

4 van 7 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

In een stad als Eindhoven, waar design en technologie hoog in het vaandel staan, is het Designhuis helemaal op z’n plek. Bekijk de mooiste tentoonstellingen en leer over de designcultuur in Eindhoven.

  • Bezoek het Designhuis in Eindhoven en geniet van fraaie exposities.
  • Bekijk hier de laatste ontwikkelingen op het gebied van design en innovatie.
  • Door de steeds wisselende tentoonstellingen ziet u hier elke keer weer iets nieuws.

Design en innovatie komen samen in het Designhuis in Eindhoven. Het Designhuis biedt een podium voor alles wat creatief is: van creatieve zakelijke dienstverleners tot kennisinstituten. U kunt de fascinerende designcultuur het hele jaar door zelf voelen in het Designhuis in Eindhoven.

De designcollectie

Het Designhuis organiseert ieder jaar drie grote tentoonstellingen en zes kleinere. De tentoonstelling in een van de zalen richt zich volledig op de ontwikkeling van nieuwe producten en trends voor ontmoetingen, het maken van verbindingen en de interactie tussen verschillende ontwerpdisciplines. Na een tour door het Designhuis begrijpt u waarom en hoe het voormalige gerechtsgebouw is getransformeerd tot een designcentrum.

Design in Eindhoven

De Eindhovense Dutch Design Week is voor veel designers uit binnen- en buitenland ieder jaar weer een hoogtepunt. Als je er niet bij kan zijn, breng dan vooral een bezoek aan het Designhuis om toch een indruk te krijgen van de bruisende designcultuur in Eindhoven.

Overnachten in Eindhoven

Bent u op zoek naar een hip designhotel, een romantische bed & breakfast of een gezellige vakantiewoning voor uw familie? In Eindhoven vindt u voor elke smaak en budget een passende accommodatie. Bekijk het uitgebreide aanbod en boek uw ideale vakantie hier!

Ontdek meer in de omgeving
Het Designhuis
Adres: 
Stadhuisplein 3
5611EM Eindhoven
Bekijk de website
Bekijk de website