Eindhoven

Shoppen in Eindhoven

In het gezellige centrum van Eindhoven kunt u heerlijk shoppen. Eindhoven beschikt over de grote bekende warenhuizen zoals de Bijenkorf, speciaalzaakjes en overdekte winkelcentra met een zeer ruim gevarieerd winkelaanbod. Kortom u zult zeker slagen in Eindhoven!  Ontdek de leukste winkelstraatjes en -buurtjes in Eindhoven.

  • Rondom de markt vindt u een aantal winkelstraten met een gevarieerd aanbod aan winkels.
  • Voor mode en beauty shopt u in winkelcentrum HEUVEL.
  • Geniet van het futuristische design van de Blob bij winkelcentrum De Admirant.

De leukste straatjes

In de gezellige driehoek, bestaande uit Kleine Berg, Grote Berg en de Bergstraat vindt u de mooiste exclusieve winkeltjes en kunt u heerlijk eten in iets exclusievere horeca. Maar ook de Willemstraat, tussen het Wilhelminaplein en ‘de Bergen’ is bijzonder leuk, mede door de vele mooie kunstgaleries. In de Kerkstraat, ook weer niet heel ver van de Bergen, vindt u vele originele boetieks, exclusieve ‘brand-stores’ en ook weer de nodige gezellige cafés en restaurants voor een kopje koffie of een goede lunch.

Overdekt shoppen in Eindhoven

Aan het ’18 septemberplein’ bevinden zich de twee overdekte winkelcentra van Eindhoven; De Admirant en het Piazza. U vindt hier een gevarieerd ruim winkelaanbod van fashion, lifestyle en heerlijke brasserie en broodjeszaken.

De Blob is een toonaangevend gebouw in het winkelcentrum van Eindhoven. Momeneteel vindt u er een mode winkel en een prachtige locatie om te lunchen.

Vond je dit interessant? Ontdek meer

Shoppen in Nederland

Ontdek de leukste winkels in de grote steden van Nederland.

Lees meer