Foto: © Jakub Kapusnak - Unsplash
Eindhoven

5x restaurants in Eindhoven

Ontdek de lekkerste restaurants in de designstad Eindhoven van gezellig, chique tot industrieel. Eindhoven heeft bijzondere plekjes waar u heerlijk kunt eten. Wij hebben de top 5 lekkerste restaurants voor u op een rijtje gezet.

  • Geniet van de Brabantse gezelligheid en smaakvolle keukens in Eindhoven.
  • Ontdek de top restaurants van Eindhoven.
  • De Karpendonkse Hoeve bezit een Michelinster en staat garant voor een exclusieve culinaire avond!

Radio Royaal

In een sfeer van industrieel design eet u in dit voormalige energiehuis van Philips heerlijke Frans/Duitse gerechten van prima kwaliteit. Radio Royaal vindt u het in Strijp-S.

Adres: Ketelhuisplein 10, Eindhoven

Restaurant 1910

Bij 1910 wordt u telkens verrast met bijzondere gerechten. Van Mediterrane invloeden tot internationale klassiekers; hier combineert men het beste van verschillende werelden.

Adres: Willemstraat 43a, Eindhoven

Restaurant Usine

In de Lichttoren van Philips, waar ooit de gloriedagen van dit Eindhovense bedrijf begonnen, vindt u vandaag de dag restaurant Usine. In een unieke, industriële omgeving eet u heerlijke gerechten uit de internationale keuken. Een prachtige locatie!

Adres: Lichttoren 6, Eindhoven

De Karpendonkse Hoeve ★☆☆

Met het mooie uitzicht op de plassen vergeet u dat u midden in de stad zit. Ondertussen koken de top chef-koks heerlijke traditionele klassiekers met een moderne twist. Al decennia heeft restaurant De Karpendonkse Hoeve een verdiende Michelinster!

Adres: Sumatralaan 3,  Eindhoven

Restaurant Wiesen ★☆☆

Hoewel het interieur strak wit is, hangt hier een intieme en gezellige sfeer. De gerechten die u op uw bord krijgt zijn ware kunstwerkjes uit de Frans/internationale keuken.

Adres: Kleine Berg 10, Eindhoven

Vond je dit interessant? Ontdek meer