Foto: © Jakub Kapusnak - Unsplash
Eten & drinken

5x restaurants in Eindhoven

21 van 33 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Ontdek de lekkerste restaurants in de designstad Eindhoven van gezellig, chique tot industrieel. Eindhoven heeft bijzondere plekjes waar u heerlijk kunt eten. Wij hebben de top 5 lekkerste restaurants voor u op een rijtje gezet.

  • Geniet van de Brabantse gezelligheid en smaakvolle keukens in Eindhoven.
  • Ontdek de top restaurants van Eindhoven.
  • De Karpendonkse Hoeve bezit een Michelinster en staat garant voor een exclusieve culinaire avond!

Radio Royaal

In een sfeer van industrieel design eet u in dit voormalige energiehuis van Philips heerlijke Frans/Duitse gerechten van prima kwaliteit. Radio Royaal vindt u het in Strijp-S.

Adres: Ketelhuisplein 10, Eindhoven

Restaurant 1910

Bij 1910 wordt u telkens verrast met bijzondere gerechten. Van Mediterrane invloeden tot internationale klassiekers; hier combineert men het beste van verschillende werelden.

Adres: Willemstraat 43a, Eindhoven

Restaurant Usine

In de Lichttoren van Philips, waar ooit de gloriedagen van dit Eindhovense bedrijf begonnen, vindt u vandaag de dag restaurant Usine. In een unieke, industriële omgeving eet u heerlijke gerechten uit de internationale keuken. Een prachtige locatie!

Adres: Lichttoren 6, Eindhoven

De Karpendonkse Hoeve *

Met het mooie uitzicht op de plassen vergeet u dat u midden in de stad zit. Ondertussen koken de top chef-koks heerlijke traditionele klassiekers met een moderne twist. Al decennia heeft restaurant De Karpendonkse Hoeve een verdiende Michelinster!

Adres: Sumatralaan 3,  Eindhoven

Restaurant Wiesen *

Hoewel het interieur strak wit is, hangt hier een intieme en gezellige sfeer. De gerechten die u op uw bord krijgt zijn ware kunstwerkjes uit de Frans/internationale keuken.

Adres: Kleine Berg 10, Eindhoven