5x restaurants in Nijmegen - Holland.com
Nijmegen

5x restaurants in Nijmegen

In de historische binnenstad van Nijmegen vindt u zeker een restaurant van uw smaak. Waar met hart en ziel gekookt wordt en u aan tafel hartelijk en gastvrij wordt bediend. De keukens variëren van wereldkeukens tot streekgerechten.

  • Ontdek de heerlijke keukens in de gezellige stad Nijmegen.
  • Proef verschillende kleine gerechtjes bij De Firma.
  • Dineer op de Nijmeegse Boot met mooi uitzicht over de Waal.

Wij hebben voor u de 5 lekkerste restaurants op een rijtje gezet:

1. De Firma

Op een mooie locatie vindt u dit verrassende restaurant met huisgemaakte, seizoensgebonden en duurzame ingrediënten. Bij Firma worden kleine gerechtjes geserveerd die geïnspireerd zijn op de beste ‘streetfood’ uit alle windstreken. Heerlijk om samen te delen!

Adres: Lage Markt 47, Nijmegen

2. Ivory

In het hart van de stad genieten van Franse finesse in een stijlvol, modern interieur. Bij Ivory eet u klassiekers met een moderne twist. Niet goedkoop, maar wel uitzonderlijk goed voor wie een avond culinair verwend wil worden.

Adres: Wintersoord 2, Nijmegen

3. De Waagh

Restaurant de Waagh vindt u in een van de meest opvallende panden van Nijmegen: het oude Waaggebouw. In de 17e eeuw werden hier handelswaren nauwkeurig afgewogen. Nu kunt u er terecht voor een lunch, borrel of diner. ’s Zomers geniet u hier van een heerlijk terras met uitzicht over de Grote Markt.

Adres: Grote Martk 26, Nijmegen

4. Frank’s Food & Grill

Hét restaurant voor de vleesliefhebber! Bij Frank’s Food & Grill eet u de mooiste steaks van Nijmegen in een gezellige omgeving. Niet pretentieus, wel lekker!

Adres: Hertogstraat 21, Nijmegen

5. Pasta e Fagioli

Pasta e Fagioli is al veertien jaar een begrip in Nijmegen. Hier kookt chef Nino Casella met veel liefde en aandacht voor authenticiteit mooie klassieke gerechten. Combineer dit met de voortreffelijke wijnen en u heeft gegarandeerd een heerlijke avond.

Adres: Van Welderenstraat 105, MG Nijmegen

Vond je dit interessant? Ontdek meer