Rijk van Nijmegen - Holland.com
Nijmegen Wellness

Rijk van Nijmegen

Adres:
Weg door Jonkerbos 90
6532SZ Nijmegen
Bekijk de website

Heeft u het centrum Nijmegen bekeken en bent u toe aan wat ontspanning? Dan zijn de schitterende natuur en de vele faciliteiten van Rijk van Nijmegen, ideaal om volledig tot rust te komen.

  • Geniet van de fraaie natuur én de vele faciliteiten in Rijk van Nijmegen.
  • Bezoek Sanadome Spa & Wellness en kom helemaal tot rust.
  • Blijf overnachten voor een ultiem weekendje wellness.

Nederland biedt volop gelegenheid om te genieten van levendige steden, maar ook om tot rust te komen in de mooiste natuur en wellness-centra. Het Rijk van Nijmegen is zo'n locatie, die schitterende natuur combineert met een schitterend wellness-centre, voorzien van alle luxe.

Sanadome

Bent u in de buurt van Nijmegen, of bent u toe aan een weldadig uitje, dan is een bezoek aan het Rijk van Nijmegen een perfecte keuze. Want in deze bosrijke omgeving vindt u wellness-centre Sanadome: een Spa & Wellnesshotel dat beschikt over prachtige faciliteiten. Zo beschikt het centre over een groot thermaal binnen- en buitenbad, allerlei soorten whirlpools, warmwater- en zoutwaterbaden, een mint kamer, een stoomkamer en een zonneweide.

Op de fiets

Kortom, Spa & Wellnesshotel Sanadome biedt alle mogelijkheden voor een perfect dagje relaxen. En wilt u er blijven logeren om de volgende dag lekker te gaan fietsen in de één van de mooie natuurgebieden zoals de Gelderse Poort, dan kan dat ook.

Zoek naar andere soortgelijke dingen: