Sanadome Spa & Wellness Nijmegen - Holland.com
Nijmegen

Sanadome Spa & Wellness Nijmegen

Heeft u het centrum Nijmegen bekeken en bent u toe aan wat ontspanning? Dan zijn de schitterende natuur en de vele faciliteiten van Rijk van Nijmegen, ideaal om volledig tot rust te komen.

  • Geniet van de fraaie natuur én de vele faciliteiten in Rijk van Nijmegen.
  • Bezoek Sanadome Spa & Wellness en kom helemaal tot rust.
  • Blijf overnachten voor een ultiem weekendje wellness.
Adres:
Weg door Jonkerbos 90
6532SZ Nijmegen
Bekijk de website
Nederland biedt volop gelegenheid om te genieten van levendige steden, maar ook om tot rust te komen in de mooiste natuur en wellness-centra. Het Rijk van Nijmegen is zo'n locatie, die schitterende natuur combineert met een schitterend wellness-centre, voorzien van alle luxe.

Sanadome

Bent u in de buurt van Nijmegen, of bent u toe aan een weldadig uitje, dan is een bezoek aan het Rijk van Nijmegen een perfecte keuze. Want in deze bosrijke omgeving vindt u wellness-centre Sanadome: een Spa & Wellnesshotel dat beschikt over prachtige faciliteiten. Zo beschikt het centre over een groot thermaal binnen- en buitenbad, allerlei soorten whirlpools, warmwater- en zoutwaterbaden, een mint kamer, een stoomkamer en een zonneweide.

Op de fiets

Kortom, Spa & Wellnesshotel Sanadome biedt alle mogelijkheden voor een perfect dagje relaxen. En wilt u er blijven logeren om de volgende dag lekker te gaan fietsen in de één van de mooie natuurgebieden zoals de Gelderse Poort, dan kan dat ook.

Vond je dit interessant? Ontdek meer