Shoppen

Winkelen in Nijmegen

95 van 171 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Bezoek Nijmegen en ontdek het gezellige centrum met de schitterende oude winkelstraten. Voor elke smaak en elk budget vindt u hier de leukste winkels.

  • Ontdek historisch Nijmegen en geniet van de perfecte winkel-mogelijkheden.
  • Van alternatief tot luxe; Nijmegen biedt de leukste winkels voor elk budget.
  • Kom shoppen in de oudste winkelstraat van Nederland.

Luxe modezaken, artistieke boetiekjes en natuurlijk de grote warenhuizen; in Nijmegen is het goed shoppen voor iedere smaak en elk budget. Met z'n vele gezellige, historische straatjes is Nijmegen absoluut één van de betere winkelsteden in Nederland. En, in Nijmegen vindt u de oudste winkelstraat van Nederland!

Voor ieder budget

De bekendste winkelstraten, met de grote ketens en alle grote merken, zijn de Molenstraat, Marikenstraat en Burchtstraat. Voor de kleinere boetieks en leuke galleries bent u in die oudste winkelstraat, de Lange Hezelstraat, en de Stikke Hezelstraat aan het goede adres.  Voor het betere designwerk bent u in de Houstraat of de Van Welderenstraat aan het goede adres.

Pauze...

In Nijmegen liggen de leuke winkelstraten allemaal in een klein centrum zodat u zelden ver hoeft te lopen. Mocht u toch even lekker willen zitten en trek hebben in een hapje of een drankje, dan heeft Nijmegen ook nog eens de grootste dichtheid van café'z met terras en volop lekkere restaurantjes.

Overnachten in Nijmegen

Bent u op zoek naar een hip designhotel, een romantische bed & breakfast of een gezellige vakantiewoning voor uw familie? In Nijmegen vindt u voor elke smaak en budget een passende accommodatie. Bekijk het uitgebreide aanbod en boek uw ideale vakantie hier!