Roermond

Funshoppen in Nederland doet u zeker in Roermond. Hier vindt u de grootste designer outlet van de Benelux met 150 winkels, 200 designermerken zoals Gucci, Prada, Moncler, Armani en Ralph Lauren met kortingen tot 70%. Eveneens biedt Roermond u niet alleen unieke shopbeleving maar kent de stad ook een rijke cultuur als bisschopstad, mooie natuurgebieden en heerlijke restaurants. Kortom Roermond is een ideale bestemming voor een meerdaagse shopvakantie.

Een dagje in Roermond
Ontdek Roermond

Hotels in Roermond

Roermond is de winkelstad van Midden-Limburg met de grootste outlet shopping centrum van Benelux.

Bekijk het aanbod
Natuurlijk Roermond
  • De Maasplassen

    De Maasplassen nabij Roermond bieden alles voor een leuke dag uit. Zwemmen, surfen, zeilen, duiken, vissen en waterskiën; alles kan in de Maasplassen.

    Lees meer
  • De Meinweg

    Wandel door een glooiend natuurlandschap met hoogtes van wel 80 meter boven NAP.

    Lees meer

Informatie over Roermond

Naast heerlijk winkelen in het Designer Outlet Center heeft Roermond nog veel meer te bieden. Het oude centrum van Roermond is ronduit schitterend. Al sinds 1559 is Roermond ‘bisschopsstad’ en dat betekent dat u er mooie  kerken kunt bezichtigen zoals de gotische St Christoffelkathedraal en de Minderbroederskerk. Ook is Roermond de geboortestad van Pierre Cuypers; volgens velen onze belangrijkste architect uit de 19e eeuw. Roermond wordt eveneens omgeven door twee prachtige natuurgebieden; de Maasplassen, het grootste watersportgebied van Nederland, én National Park de Meinweg waar u ook heerlijk kunt wandelen en fietsen.

Kaart