© LEGOLAND Scheveningen
Categorie:Scheveningen

LEGOLAND Scheveningen

Laat je innerlijke kind spreken en geef je kinderen een fantastisch uitje dat ze nooit zullen vergeten bij LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen. Er is zoveel te doen en te zien bij deze magische attractie: geweldige LEGO-creaties, een 4D-bioscoop, een NINJAGO trainingszone en ruim gelegenheid om zelf creatief te zijn met het meest iconische speelgoed ooit. Slecht nieuws voor grote kinderen: volwassenen mogen alleen naar binnen als begeleider van een kind!

  • Geniet van een van de beste gezinsuitjes in Nederland bij LEGOLAND Scheveningen.
  • Ontdek geweldige attracties waaronder een miniatuur LEGO-stad, 4D-bioscoop, attractie-ritten en meer.
  • Bouw je eigen LEGO-creaties en probeer ze uit in speciale workshops en testzones.
Adres:
Strandweg 13K
2586JK Scheveningen
Bekijk de website Toon locatie in Google Maps

De mooiste attracties bij LEGOLAND Scheveningen

Er zijn talloze attracties bij LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen. Bij LEGO draait alles om het bouwen van nieuwe creaties. En die worden niet spectaculairder dan MINILAND, een gigantische miniatuurstad die bestaat uit meer dan 1 miljoen LEGO-stenen. Kinderen kunnen hier de stranden, wegen en gebouwen verkennen. Verspreid over MINISTAD zijn duizenden inwoners en grote gebouwen, waaronder ook beroemde herkenningspunten in Den Haag en Scheveningen. Sommige gebouwen hadden meer dan 500 uur nodig om te worden voltooid.

Na MINILAND kun je je vaardigheden testen in de LEGO NINJAGO Trainingszone, waar kinderen laserstralen moeten ontwijken in het interactieve labyrint. Dankzij de verschillende moeilijkheidsgraden kunnen nieuwe shinobi’s echte ninja’s worden. Stap daarna in de Imagination Express en gebruik je toverstok om punten te verzamelen terwijl je een speciale LEGO-stad doorkruist of ga naar de Build & Test Zone om je eigen LEGO-auto te bouwen en ermee te racen. Jongere kinderen kunnen hun creativiteit loslaten in het LEGO DUPLO Park.

Ga op avontuur in de LEGOLAND 4D-bioscoop

Hoe verbeter je de traditionele bioscoopervaring? Met wind, regen, sneeuw en zelfs bliksem. De LEGO 4D-bioscoop biedt een avontuur voor jong en oud. Het hele publiek maakt deel uit van een 3D actie-avontuur. Er zijn verschillende films dus je wil meteen nog een keer!

Word meesterbouwer tijdens een creatieve workshop

LEGO is niet alleen speelgoed, het is een levensstijl. Kinderen die de kunst van deze geweldige stenen onder de knie willen krijgen, gaan direct naar de Creatieve Workshop. Hier kunnen kinderen leren van meesterbouwers, mensen die hun vak in honderden uren hebben geperfectioneerd en de adembenemende gebouwen in het centrum hebben gebouwd. Na een les kunnen de kinderen toepassen wat ze hebben geleerd en hun eigen geweldige LEGO-creaties maken.

Shoppen, snacks en SEA LIFE in Scheveningen

Wanneer je alles hebt gezien, kun je nieuwe energie opdoen in het LEGO-café of op het terras. Vergeet niet een souvenir mee te nemen uit de winkel, waar de meest populaire producten van het bedrijf te vinden zijn. Bovendien ligt SEA LIFE Scheveningen naast de deur, dus je kunt meteen de onderwaterwereld vol vissen, pinguïns, haaien en andere waterdieren bezoeken.

Vond je dit interessant? Ontdek meer

Mauritshuis, Den Haag

Ontdek de musea van Nederland

Nederland telt honderden musea. De beste Nederlandse musea vindt u hier in ons overzicht met top musea in Nederland.

Lees meer