Natuur

Hotels in Scheveningen

18 van 20 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Scheveningen, de historische badplaats vlak achter Den Haag, is niet voor niets de populairste badplaats in Nederland. Met kilometers heerlijk strand, vele gezellige strandpaviljoens en een leuk centrum is het een ideale vakantiebestemming. Uiteraard zijn er volop heerlijke hotels in elke prijsklasse en op de mooiste lokaties.

  • Ontdek Scheveningen; de populairste badplaats van Nederland en boek direct uw hotel.
  • Bezoek het Kurhaus, ofwel het beroemdste hotel in Scheveningen.
  • Lees meer over bereikbaarheid en parkeren in Den Haag.

Kurhaus

Ongetwijfeld het mooiste en opvallendste hotel in Scheveningen is het Kurhaus. Dit schitterende hotel aan het strand begon ooit, in 1818, als een badhuis en werd later het beroemde hotel. Optredens van de Rolling Stones en Maria Calles werden er gehouden, beroemde gasten als Churchill en Gorbatsjov logeerden er… Kortom, als u het kunt veroorloven moet u er beslist overnachten, maar anders toch zeker even een kijkje gaan nemen.

Ontdek Scheveningen

Scheveningen is zoals gezegd de populairste badplaats van Nederland. Het strand is ideaal voor zonliefhebbers en watersportfanaten met strandclubs en strandfeestenen surfscholen. Naast het strandleven biedt Scheveningen vele vormen van amusement, zoals SEA LIFE, de pier van Scheveningen, het theater en het casino en talloze restaurants.

Boek uw hotel

Hotels in Scheveningen zijn er in alle soorten en maten: van gezellige badhotels tot luxueuze design hotels. Uiteraard vindt u in ons aanbod hotels voor elk prijs en elke smaak. Dus bekijk ons volledige aanbod en kies gelijk het hotel dat bij u past.

Bereikbaarheid en parkeren in Scheveningen

Zoals gezegd ligt Scheveningen vlak bij Den Haag en dat betekent dat u er vanaf de hoofdstad Amsterdam of de luchthaven Amsterdam Airport Schiphol binnen een uur heen reist.  Ook per trein kunt u Scheveningen goed bereiken. Bent u met de auto, let dan op waar u wel en niet kunt parkeren. In Scheveningen-Bad geldt betaald parkeren op alle dagen tegen een tarief van € 2.60 per uur. Voor lang parkeren bent u aangewezen op één van de parkeergarages en of één van de twee parkeerterreinen.

Meer over hotels, hostels en bed & breakfasts

Naast vele hotels kunt u in Scheveningen ook overnachten in een van de bed & breakfasts en hostels. Uiteraard kunt u hier ook kiezen voor bijvoorbeeld een hotel in Den Haag, hotels aan zee, campings in Nederland, of hostels in Nederland.