Natuur

Surfen in Scheveningen

46 van 55 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Bent u een surfer of heeft u altijd al willen surfen, dan bent u in Scheveningen aan het juiste adres!

  • Ga surfen op de goede wind en golven bij het Scheveningse strand.
  • Scheveningen is dé surf hotspot van Nederland.
  • Neem surflessen en leer het razendsnel van de beste instructeurs.

Scheveningen is de beste plek om te surfen in Nederland. De surfsport is een van de sportpeilers van de gemeente Den Haag en het strand van Scheveningen is daarom ingericht met de beste surffaciliteiten, die u zich maar kunt voorstellen. Zo zijn er diverse surfwinkels en –scholen, een surfdorp en zelfs een kunstmatig rif dat ieder moment van de dag en het hele jaar door zorgt voor de beste golven.

Surfen in Scheveningen

Nederland telt zo’n 10.000 fanatieke surfers en dat worden er ieder jaar meer. Bent u ook een surfer of heeft u altijd al een surfles willen nemen dan bent u in Scheveningen aan het juiste adres. Loop naar het eind van de boulevard in de richting van de haven en u kunt kiezen uit een ruim aanbod van surfscholen.

Overnachten in Scheveningen

Bent u op zoek naar een hip designhotel, een romantische bed & breakfast of een gezellige vakantiewoning voor uw familie? In Scheveningen vindt u voor elke smaak en budget een passende accommodatie. Bekijk het uitgebreide aanbod en boek uw ideale vakantie hier!

Tip van de redactie

The Shore (Strand Noord 2A) is een surfschool, restaurant en ontmoetingsplek in één. Hier kunt u niet alleen leren surfen, maar ook genieten van een goede kop koffie, een vers sapje of een biologische pannenkoek. The Shore biedt daarnaast een podium voor lokale kunstenaars en in de zomer worden er regelmatig concerten georganiseerd. De perfecte plek voor een mooie zomerdag.