Badplaats Zandvoort

Zandvoort wordt ook wel de ‘Parel aan zee’ genoemd met kilometers lange schone witte stranden. Zandvoort staat ook bekend om het Circuitpark waar tot 1985 Formule 1 werd gereden en u vandaag de dag ook zelf op dit circuit mag rijden in een Ferrari. Het is een gezellige badplaats vol activiteiten en bij vele Amsterdammers een favoriet. U bent vanaf Amsterdam ook al binnen een half uur in Zandvoort. Zandvoort wordt omgeven door twee prachtige duingebieden vol rijke flora en fauna.

Beleef het strandleven, natuurschoon en actie aan zee!

Vanuit Amsterdam rijdt u met de trein zó naar het strand van Zandvoort. Het treinstation ligt op slechts 200 meter van het strand. Ook met de auto is Zandvoort goed bereikbaar en kunt u er goed parkeren. Geniet van de zandstranden, uitstekende hotels, restaurants en leuke winkels om te shoppen. In de omgeving liggen duingebieden om te voet of per fiets te ontdekken. Zoekt u actie en sensatie? Ga naar het racecircuit van Zandvoort of beleef een spannend avondje in het Casino!

Laad foto's

Hotels in Zandvoort

Zandvoort heeft een breed aanbod hotels, wij geven u een aantal suggesties.

Lees meer

Top 5 Strandpaviljoens Zandvoort

Met ruim 9 kilometer schitterend wit strand, prachtige duinen is Zandvoort ideaal voor elke strandliefhebber. Of u nu komt met de kinderen, voor een gezellig feestje, om te sporten of voor een exclusieve lunch; in Zandvoort vindt u altijd het strandpaviljoen dat past bij uw wensen. Het hele jaar door! Wij hebben er vast vijf voor u geselecteerd.

Kaart Zandvoort

Kasteel Assumburg

Betaalbaar overnachten in een 13de eeuws kasteel? Bij Stayokay Heemskerk kan het!

Heemskerk, Noord-Holland

Boek nu

Circuit Zandvoort

Bezoek één van de races of kruip zelf achter het stuur van een Ferrari.

Lees meer