Circuitpark Zandvoort

23 van 33 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Kruip in de huid van de grote Formule-1 coureurs! Bezoek Circuitpark Zandvoort om een mooie race te bekijken of huur uw eigen racewagen en laat uw jongensdromen uitkomen op dit prachtige circuit.

  • Bezoek Circuitpark Zandvoort en bekijk één van de schitterende races.
  • Huur een snelle sportwagen en ga zelf racen op het circuit.

Feiten over het circuitpark Zandvoort

Gelegen op een unieke locatie in de duinen, was het Circuitpark Zandvoort de plek waar tot 1985 de groten der aarden Formule-1 wedstrijden reden. Het circuit staat bekend om z’n snelle, spannende en scherpe bochten en een uitdagend hoogteverschil van maar liefst vijftien meter.

motorsport circuit park zandvoort

Zelf racen

Wilt u liever geen toeschouwer zijn, maar zelf uw racekunsten testen, dan kan dat. Huur een Ferrari 430, Porsche 911, Aston Martin Vantage of een Lamborghini Gallardo en laat uw jongensdroom uitkomen. Informeer bij het Circuitpark Zandvoort wanneer de races zijn en wanneer u zelf mag racen.

Overnachten in Zandvoort

Bent u op zoek naar een hip designhotel, een romantische bed & breakfast of een gezellige vakantiewoning voor uw familie? In Zandvoort vindt u voor elke smaak en budget een passende accommodatie. Bekijk het uitgebreide aanbod en boek uw ideale vakantie hier!

Ontdek meer in de omgeving
Circuitpark Zandvoort
Adres: 
Burgemeester van Alphenstraat 108
2041KP Zandvoort
Bekijk de website
Bekijk de website

Badplaats Zandvoort

Zandvoort is de ‘Parel aan Zee’ met kilometers lange mooie witte stranden.

Lees meer