Natuur

Hotels in Zandvoort

6 van 9 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Zandvoort aan Zee is een badplaats in Noord Holland. Vlak bij Haarlem en Amsterdam gelegen is dit dorp aan het ruim 9 kilometer mooie strand een heerlijke plek om een paar dagen te genieten van zon, zee en strand. Zandvoort is het hele jaar door het bezoeken waard. In de zomer kunt u uiteraard heerlijk zonnen en spelen op het strand, in de winter kunt u er heerlijke strandwandelingen maken. Kom even helemaal tot rust in een hotel in Zandvoort!

  • Boek een hotel aan het strand in Zandvoort.
  • Geniet van het uitzicht op zee.
  • Bezoek het strand, de duinen of het circuit.

Zandvoort is een populaire badplaats en er is dan ook voldoende accommodatie te vinden voor elke interesse en budget. U vindt in Zandvoort vakantiehuizen, appartementen, campings en vakantieparken. Maar er zijn uiteraard ook diverse hotels in Zandvoort te vinden.

Bijzondere hotels in Zandvoort

Zandvoort kent een grote variëteit aan hotels, B&B en pensions. Als u voor net iets meer wilt gaan dan de ‘zimmer frei’, kies dan voor een luxe hotel. The Sands Hotel biedt zowel hotelkamers als appartementen in een gemoedelijke sfeer. Hotel La Rosa is een klein charmant hotel en beschikt over een modern terras. Het centrum, terras en treinstation bevinden zich allemaal op loopafstand. Volgens een van de gasten is dit de nieuwste geheime tip!

Zandvoort hotels aan het strand

In Zandvoort bevinden zich een aantal hotels direct aan de boulevard. U hoeft in de zomer ’s morgens slechts uw slippers en handdoekje te pakken en de boulevard over te steken om te genieten van een dag aan het strand. NH Hotel Zandvoort is perfect gelegen tussen het strand en het circuit. Het Beachhotel Zandvoort ligt in het centrum en beschikt over een indoor waterpark.

In de buurt van Zandvoort

Het is ook mogelijk om een hotel in de buurt van Zandvoort te reserveren. In Bloemendaal en Haarlem bevinden zich uitstekende hotels. U bent uit de drukte van Zandvoort zelf, maar met de fiets of de auto wel in een kwartier op het strand!

Een dagje Amsterdam is ook zeker mogelijjk vanuit Zandvoort. Met de trein staat u binnen 30 minuten op het Centraal Station.

Boek uw hotel in Zandvoort

Meer in deze regio

© Cris Toala Olivares
Natuur

Badplaats Zandvoort

Het strand van Zandvoort, een favoriete vakantieplek aan de Noordzee