Landgoed Avegoor

Landgoed Avegoor

In het Gelderse plaatsje Ellecom ligt familiehotel Avegoor waar van alles te doen is voor kinderen. Kom zwemmen in het overdekte zwembad of ga op avontuur op de nabij gelegen Veluwe.

  • Kindvriendelijk hotel.
  • Uw hond is welkom.
  • Luxe uitvalbasis op de Veluwe.

Familiehotel Avegoor

In het Gelderse plaatsje Ellecom ligt familiehotel Avegoor waar van alles te doen is voor kinderen. Kom zwemmen in het overdekte zwembad of ga op avontuur op de nabij gelegen Veluwe. Speciaal voor gezinnen met kinderen zijn er ‘connectingrooms’ te boeken, twee hotelkamers die door middel van een tussendeur met elkaar verbonden zijn. Zo komt iedereen aan zijn nachtrust toe.

Speciaal voor gezinnen

Wie zijn overnachting met een dagje dierentuin wil combineren, kiest voor het speciale Burgers Zoo familiearrangement. Daarmee ga je gratis een dagje dieren kijken. Omdat de omgeving van Landgoed Avegoor zich erg goed leent voor het maken van prachtige wandelingen, mag de hond ook gewoon logeren in dit hotel.

Koninklijke landhuis

Het landgoed zelf stamt uit het jaar 1356 en behoorde van 1648 tot 1800 zelfs toe aan de familie Van Oranje. Het landhuis is gebouwd in 1847.

Overnachten op Landgoed Avegoor?

Kom genieten van de prachtige omgeving en boek een of meerdere nachten in familiehotel Avegoor.