Categorie:Limburg

Attractiepark Toverland

Tussen Venlo en Eindhoven ligt Attractiepark Toverland. Betreed een betoverende wereld vol avontuur, shows en spectaculaire attracties. Vlieg mee onder de vleugels van de spectaculaire wing coaster Fēnix en ervaar het betoverende gevoel van vliegen over de wateren van Avalon. Kom tot rust in bootjesattractie Merlin’s Quest of stap in de hoogste houten achtbaan van de Benelux.

  • Tussen Eindhoven en Venlo gelegen.
  • Attracties zowel binnen als buiten, dus geschikt voor elk seizoen.
  • Beleef de hoogste en snelste houten achtbaan van de Benelux.
Adres:
Toverlaan 2
5975MR Sevenum
Bekijk de website Toon locatie in Google Maps

6 werelden, 35 attracties en shows

Attractiepark Toverland heeft attracties voor alle leeftijden. Stap samen in de Twist & Turn, de razendsnelle Aqua Snake of geniet van een ritje in de carrousel. Houd je meer van snelheid stap dan in de bobsleebaan, hier mag je je eigen snelheid bepalen. En mocht het onverhoopt regenen, geen zorgen. In het park zijn genoeg attracties die overdekt zijn. Ontdek bijvoorbeeld de geheimen van Villa Fiasco (een huis met speciale effecten), draai rond in de Teacups of zwier hoog door de lucht in de Sim sa la Swing (een ouderwetse kettingcarrousel).

Ook voor de echte durfals zijn er genoeg stoere attracties! Stap in de Boomerang, een junior coaster die in sneltreinvaart door het indoor-gedeelte van het park raast of maak een rit in de razendsnelle Booster Bike. Zittend op een motor wordt je als een raket afgeschoten, waarbij de topsnelheid op ruim 75 kilometer per uur ligt. De houten achtbaan Troy brengt je in weer en wind tot een hoogte(punt) van 35 meter! Na zo’n sensationele rit wil je nog maar één ding: nog een keer! En omdat Toverland geen lange wachtrijen heeft, is dat geen enkel probleem.

Vervoer naar Toverland

Attractiepark Toverland ligt op 1 kilometer van de snelweg A67. Komt u met het openbaar vervoer dan kunt u van maandag tot en met vrijdag een vaste bus (lijn 65) nemen vanuit treinstation Horst-Sevenum. In het weekend dient buslijn 65 tenminste een uur vooraf gereserveerd te worden via telefoonnummer: 0900-0699.

Meer in de omgeving

Tussen Eindhoven en Venlo ligt Attractiepark Toverland. Het leukste attractiepark van het zuiden! Combineer een bezoek aan Toverland met een bezoek aan Eindhoven of ga shoppen bij Designer Outlet Roermond.

Vond je dit interessant? Ontdek meer

Pretparken in Nederland

Kom naar de leukste pretparken van Nederland en beleef een spannende dag vol achtbanen, speeltuinen en waterpret.

Lees meer