Foto: © Franck Denis

Bed en Breakfast Limburg

Het glooiende landschap, de bourgondische sfeer, de asperges in het voorjaar; vanuit uw Bed & Breakfast in Limburg is het puur genieten. Of u nu houdt van de weidsheid van de natuur of van de gezelligheid in steden als Maastricht en Roermond, u zult zich er zeker vermaken. Extra bijzonder wordt uw verblijf wanneer u zich helemaal thuis voelt in uw eigen B&B’s in Limburg.

  • Ontdek het zuiden vanuit uw B&B in Limburg en geniet van schitterende natuur of gezellige steden.
  • Kies voor een van de vele bijzondere Bed en Breakfasts in deze bourgondische provincie.
  • Lees meer over bereikbaarheid en parkeermogelijkheden bij uw Bed & Breakfast in Limburg.

Boek de leukste B&B’s in Limburg

Het aantal Bed en Breakfasts in Limburg is de laatste jaren sterk toegenoemen. En dat betekent dat er vele bijzondere adresjes zijn bijgekomen. Van boerderijen in de landelijke streken tot appartementen in de steden; er is van alles te huur. Bovendien kan het contact met de verhuurder u vaak leuke inside tips over de omgeving verschaffen. Wilt u een B&B in Limburg boeken, bekijk dan ons aanbod en maak direct uw keuze.

Ontdek het zuiden vanuit uw B&B in Limburg

Limburg, de meest zuidelijke provincie van Nederland heeft een heel eigen karakter. Niet alleen vanwege de bourgondische sfeer, maar ook vanwege het rustig glooiende, heuvelachtige landschap. Daarnaast is de invloed van de veelal katholieke bevolking goed terug te zien. Zo treft u in vele steden en dorpjes de mooiste kerken en kapelletjes aan. Kortom, vanuit uw Bed & Breakfast in Limburg heeft u veel te ontdekken en genieten.

Ontdek Culinair Limburg

Geniet vanuit uw eigen Bed & Breakfast in Limburg van alle rust, ruimte, natuur en cultuur. Ontdek het relaxte levenstempo van de Limburgers en geniet ook van al het lekkers dat zij op culinair gebied te bieden hebben. U kunt kiezen uit talloze goede restaurants en gezellige cafés. En is het asperge-seizoen aangebroken, zorg dat u ze eet in Limburg; de bakermat van de asperges. Ze zijn overheerlijk en worden niet voor niets het ‘witte goud’ of de ‘koningin van de groenten’ genoemd.

Boek uw Bed en Breakfast in Limburg

Wilt u genieten van Limburg terwijl u logeert in uw eigen Limburgse B&B? Bekijk dan hier de vele mogelijkheden en boek direct uw Bed & Breakfast in Limburg.

Bereikbaarheid en parkeren bij uw B&B in Limburg

Limburg, in het zuiden van Nederland ligt op zo’n twee uur reizen vanaf de luchthaven Amsterdam Airport Schiphol. U kunt reizen per bus of trein naar uw Bed & Breakfast in Limburg… maar komt u met de auto, let dan op waar u wel en niet kunt parkeren. In de steden in Limburg is het veelal betaald parkeren!

Meer over hotels, hostels en bed & breakfasts

Naast vele B&B’s in Limburg kunt u ook kiezen voor een van de vele hotels in Maastricht, vakantiehuizen in Limburg, een van de hotels of hostel in de omgeving of voor een B&B in Amsterdam.