© VVV Zuid-Limburg
Categorie:Limburg

GaiaZOO Zuid-Limburg

GaiaZOO Zuid-Limburg is een van de mooiste - misschien wel de mooiste - dierentuinen in de Benelux. De gedachte achter de dierentuin is dat de wereld werkt als één groot superorganisme. De dierentuin heeft vele prijzen gewonnen, wat bewijst dat GaiaZOO Zuid-Limburg succesvol is in het zelf creëren van een uitgebalanceerd ecosysteem.
Adres:
Dentgenbachweg 105
6468PG Kerkrade
Bekijk de website Toon locatie in Google Maps

De habitats van GaiaZOO

Slenter door de GaiaZOO habitats Europa, Toendra, Amazonië, Congo en Namibië. Hier wonen bijzondere en verrassende diersoorten, op hun eigen manier perfect aangepast aan hun specifieke leefomgeving. In drie historische habitats is ook ruimte gemaakt voor het verleden. U komt alles te weten over hoe Limburg eruit zag in periodes zoals het Carboon (Limburg lag op de evenaar), het Krijt (toen Limburg aan de rand van een zee lag) en de IJstijd (toen poolwinden over Limburg raasden).

Shows en speeltuin

Er is in GaiaZOO Zuid-Limburg genoeg te doen voor het hele gezin. U kunt het grootste overdekte dinosauruspark, DinoDome, bezoeken, genieten van een jungletour, met de dieren in de kinderboerderij spelen en volgelshows bekijken. Deze spannende, moderne dierentuin is ongetwijfeld een fantastisch dagje uit voor het hele gezin!

Vond je dit interessant? Ontdek meer

Dierentuinen

Alle dierentuinen en zoos van Nederland op een rij. Dit zijn de mooiste Nederlandse dierentuinen en zoos waar u de beest kunt uithangen…

Lees meer