Foto: © VVV Zuid-Limburg
Categorie:Limburg

Thermae 2000

Het contrast is groot: in het futuristisch uitziende kuuroord baadt u in water van meer dan 40.000 jaar oud. Twee bronnen leveren het water voor de binnen- en buitenbaden met een temperatuur van rond de 32 graden. Een derde bron zorgt voor tintelfris mineraalwater. Het water is erkend met het officiële EC-predikaat ‘ursprunglich reines Heilwasser’.
Adres:
Cauberg 25-27
6301BT Valkenburg
Bekijk de website Toon locatie in Google Maps

Beauty 

Naast de basisfaciliteiten zoals het saunapark en de thermale baden die bij de dagprijs zijn inbegrepen, biedt Thermae 2000 nog een scala aan mogelijkheden. Zo is er het beautycentrum waar u terecht kunt voor een massage, een uitgebreide lichaamsbehandeling of een modderpakking. Deze behandelingen kunnen los geboekt worden, of in de vorm van een arrangement.

Thermaetel

Er zijn eendaagse arrangementen, maar in combinatie met het Thermaetel kunt u ook een meerdaags verblijf boeken. De kamers van het hotel zijn volledig geïntegreerd in het heuvellandschap. Overnachtingen zijn altijd inclusief ontbijt en entree voor Thermae 2000 op de dag van aankomst tot en met de dag van vertrek. Het hotel beschikt over het uitstekende restaurant ‘t Hooght.

Vond je dit interessant? Ontdek meer

Wellness in Nederland

Nederland heeft talloze mooie wellness-centra verspreid door het hele land. Zo weet u zeker dat u uitgerust en opgefrist weer thuis komt.

Lees meer