Vakantiehuizen in Limburg

2 van 3 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Het glooiende landschap, de bourgondische sfeer, de asperges in het voorjaar; in de provincie Limburg is het puur genieten. Of u nu houdt van de weidsheid van de natuur of van de gezelligheid in steden als Maastricht en Roermond, u zult zich er zeker vermaken. Bent u met een gezin of een grotere groep dan is een vakantiehuis in Limburg wellicht een goede keuze.

  • Ontdek Limburg en geniet van schitterende natuur of gezellige steden.
  • Kies voor een van de vele bijzondere vakantiehuizen in deze bourgondische provincie.
  • Lees meer over bereikbaarheid en parkeermogelijkheden in Limburg.

Hoogtepunten van Limburg

De meeste hoogtepunten van Limburg bevinden zich in en rond Maastricht. Hier kunt u een bezoek brengen aan mijnen, kazematten, basilieken, musea, de grotten van Sint-Pieter en talloze winkels, restaurants en markten. Andere attracties in de provincies zijn de mijnen en pretparken van Valkenburg, het Drielandenpunt, het witte dorpje Thorn en GaiaPark Kerkrade Zoo.

Boek de leukste vakantiehuizen

Voor een bezoek aan Limburg is een vakantiehuis een interessante optie. Ze zijn er in allerlei soorten en maten en zeker als u met een gezin of grotere groep bent is het een prettige keuze. U beschikt dan over alle faciliteiten, kunt zelf koken en heeft lekker veel ruimte. Wilt u een vakantiehuis in Limburg boeken, bekijk dan ons aanbod en maak direct uw keuze.

Bereikbaarheid en parkeren in Limburg

Limburg, in het zuiden van Nederland, ligt op zo’n twee uur reizen vanaf de luchthaven Amsterdam Airport Schiphol. U kunt reizen per bus of trein… en komt u met de auto, let dan op waar u wel en niet kunt parkeren. In de steden in Limburg is het veelal betaald parkeren!

Meer over vakantiehuizen, hotels, hostels en bed & breakfasts

Naast vele vakantiehuizen in Limburg kunt u ook kiezen voor een B&B in Limburg of voor een van de hotels of hostels in de omgeving.