Indoor skydiven - Holland.com
Roosendaal Actief

Indoor skydiven

Adres:
De Stok 24
4703SZ Roosendaal
Bekijk de website

In het zuiden van ons land, in Roosendaal, staat het enige indoor skydive-centrum van de Benelux. En als u wel van actie houdt, dan mag u dat niet missen. Want hier kunt u een 'vrije val' ervaren zonder dat u daarvoor uit een vliegtuig hoeft te springen. Een ongelooflijke sensatie.

  • Ervaar skydiven zonder uit een vliegtuig te springen.
  • Zweef op de kracht van de wind.
  • Geschikt voor iedereen: jong én oud, goed ter been of mindervalide.

Professionele begeleiding

In een windtunnel zweeft u, net als bij een vrije val, op de kracht van de wind. Uiteraard krijgt u voordat u de windtunnel in gaat uitgebreide instructies van een professionele begeleider. Aan de hand van video-beelden en met goede begeleiding, kan iedereen leren sky-diven.

Van 4 tot 90

Bent u ouder dan 4, jonger dan 90 en houdt u van adrenaline? Dan is het vast iets voor u! Bovendien kunnen ook geestelijk en lichamelijk minder validen hier onder begeleiding prima genieten van deze spectaculaire sport.

Overnachten in Roosendaal

Bent u op zoek naar een hip designhotel, een romantische bed & breakfast of een gezellige vakantiewoning voor uw familie? In Roosendaal vindt u voor elke smaak en budget een passende accommodatie. Bekijk het uitgebreide aanbod en boek uw ideale vakantie hier!

Vond je dit interessant? Ontdek meer