Bloemendaal

205 van 301 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Bloemendaal heeft alles wat u zoekt voor een heerlijke stranddag. Het is een van Nederlands populairste kustplaatsen, vooral in de zomer, als mensen met de auto of openbaar vervoer naar dit geliefde strand afreizen vanuit Amsterdam.  

  • Beleef een heerlijke stranddag in Bloemendaal.
  • Ontdek waarom Bloemendaal ook wel het Nederlandse Ibiza genoemd wordt.
  • Bloemendaal is beroemd om haar strandpaviljoens.

Hoogtepunten van Bloemendaal 

Bloemendaal is zeker een bezoek waard. De reden? Het strand! Bloemendaal heeft de beste paviljoens van Nederland, waar vaak grote feesten worden georganiseerd. Soms werken de paviljoens samen en wordt er één groot, geweldig strandfeest gehouden. Bloemendaal is het Nederlandse Ibiza. 

Laad foto's

Bezoek Bloemendaal 

In Bloemendaal zijn jong en oud welkom voor een strandvakantie of een dagje ontspanning. Er gaan vanuit Amsterdam bussen naar Bloemendaal. Op een mooie dag kunt u dus gemakkelijk naar het strand. Binnen een halfuur ligt u te zonnebaden.

Overnachten in Bloemendaal

Bent u op zoek naar een hip designhotel, een romantische bed & breakfast of een gezellige vakantiewoning voor uw familie? In Bloemendaal vindt u voor elke smaak en budget een passende accommodatie. Bekijk het uitgebreide aanbod en boek uw ideale vakantie hier!

Ontdek meer in de omgeving
Bloemendaal

Sea Lodges Bloemendaal

Sea Lodges Bloemendaal is een uniek vakantiepark, gelegen in de duinen van de bruisende badplaats Bloemendaal aan Zee. Het ligt op een steenworp afstand van zee, strand en gezellige strandtenten.

Bloemendaal, Noord-Holland

Bekijk beschikbaarheid