Actief

Blokarten in IJmuiden aan Zee

23 van 31 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Het is niet overal toegestaan in Nederland, maar in IJmuiden aan Zee mag het; blokarten. Kent u het niet? Het een soort windsurfen, maar dan in een zogenaamde 'strandzeilwagen'. Ofwel, u gaat met een spectaculaire snelheid over het strand in een super wendbaar wagentje.

  • Blokarten is een must voor adrenalinejunks.
  • Raas met snelheden tot 60 kilometer per uur over het strand.
  • In IJmuiden kunt u het hele jaar door blokarten.

Verantwoord spectakel

Dus als u van adrenaline houdt, dan moet u blokarten beslist eens proberen. Dankzij het perfecte materiaal en de goede instructeurs bij Seaside Sports, kunt u de ultieme vrijheid van deze sport ervaren op een verantwoorde manier.

300 meter breed strand

Op het 300 meter brede strand van de badplaats IJmuiden aan Zee zijn er speciale banen voor het blokarten, zodat u niemand in (of van) de weg rijdt. Blokarten bij Seaside Sports is altijd inclusief verzekering en deskundige begeleiding. Is er te weinig (of te veel) wind, dan kunt u altijd een nieuwe afspraak maken. Adres: Paviljoen Zeezicht, Kennemerstrand 180, IJmuiden.

Overnachten in IJmuiden

Bent u op zoek naar een hip designhotel, een romantische bed & breakfast of een gezellige vakantiewoning voor uw familie? In IJmuiden vindt u voor elke smaak en budget een passende accommodatie. Bekijk het uitgebreide aanbod en boek uw ideale vakantie hier!