Hotels op Schiphol

5 van 8 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Als u van of naar Schiphol vliegt, kan het prettig zijn om een overnachting in de buurt van de luchthaven te boeken. Bijvoorbeeld als u vroeg vliegt of een langere overstaptijd heeft. Daarnaast zijn hotels in de buurt van Schiphol een prima uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken.

  • Slapen op de luchthaven.
  • Dichtbij Amsterdam en de Keukenhof.
  • Perfecte uitvalbasis voor uitstapjes.

Hotel Schiphol

Begin uitgerust aan uw vliegreis en boek een hotel op Amsterdam Schiphol Airport. Met het slapen op de luchthaven bespaart u kostbare reistijd wanneer u ’s ochtend vroeg vliegt. U kunt tijdens uw verblijf in Nederland ook in de buurt van het vliegveld verblijven en vanuit hier uw dagtrips plannen.

Een hotel in de buurt van Schiphol is een prima uitvalsbasis voor diverse uitstapjes en dagtrips. Net onder de rook van Amsterdam vindt u hotels in Badhoevedorp, Hoofddorp en op Schiphol. De hotels zijn beschikbaar in diverse prijsklassen. Het voordeel van een hotel in de buurt van Schiphol is dat u kunt genieten van de rust en de ruimte buiten de stad, met de reuring van Amsterdam binnen handbereik. Amsterdam is over het algemeen binnen vijftien tot dertig minuten te bereiken.

Bereikbaarheid

Bijna alle hotels in de buurt van Schiphol bieden een shuttle service van en naar het vliegveld aan. Op de luchthaven zelf zijn taxi’s beschikbaar en ook het openbaar vervoer vanaf de luchthaven is uitstekend te noemen. Een huurauto parkeert u veelal gratis bij uw hotel.

Uitstapjes vanaf Amsterdam Airport

Hotels op Schiphol zijn centraal gelegen. Binnen vijftien tot dertig minuten bent u in hartje Amsterdam of staat u met de voeten in het zand aan de Nederlandse kust. Steden zoals Leiden en Haarlem zijn dichtbij gelegen en in het voorjaar pakt u eenvoudig de bus vanaf Schiphol naar de Keukenhof.

Met de Holland Pass krijgt u bij diverse musea en attracties gratis toegang en kunt u tegen een gereduceerd tarief met het openbaar vervoer door Holland reizen.

Accomodatie tips