Royal FloraHolland - Holland.com
Royal FloraHolland, Naaldwijk
Royal FloraHolland, Naaldwijk
Foto: © Royal FloraHolland
Aalsmeer Traditioneel

Royal FloraHolland

Royal FloraHolland is een bloemenveiling met vestigingen in Aalsmeer, Naaldwijk, Rijnsburg, Venlo, Bleiswijk en Eelde. Samen vormen deze veilinghuizen de grootste bloemenveiling ter wereld. Dagelijks worden er bij Roya FloraHolland meer dan 20 miljoen bloemen en planten verkocht.  

  • Bezoek de grootste bloemenveiling ter wereld.
  • Voel de spanning in de veilinghallen.
  • Zorg dat u op tijd opstaat: de meeste bedrijvigheid is 's ochtends vroeg.

Feiten over Royal FloraHolland 

De cijfers over Roya FloraHolland zijn verbazingwekkend. 90% van de Nederlandse bloemenhandel vindt plaats bij Roya FloraHolland. De veilinghuizen hebben ongeveer 5000 leden, 9000 leveranciers, 3500 klanten en 4500 werknemers. De Nederlandse bloemensector levert wereldwijd zowel direct als indirect 250.000 fulltime banen.

Bezoek Royal FloraHolland 

U zult vroeg moeten opstaan, maar een bezoek aan de veiling is dat meer dan waard. Voel de spanning in de veilinghallen en zie hoe tijdens de veiling tientallen tractoren rondrijden met bloemen. Ervaar de dynamiek van de internationale bloemen- en plantenhandel in Aalsmeer en Eelde. De vestigingen in Aalsmeer en Eelde zijn open voor bezoekers.

Overnachten in Aalsmeer

Bent u op zoek naar een hip designhotel, een romantische bed & breakfast of een gezellige vakantiewoning voor uw familie? In Aalsmeer vindt u voor elke smaak en budget een passende accommodatie. Bekijk het uitgebreide aanbod en boek uw ideale vakantie hier!

Traditioneel

Bloemen

Bewonder de beroemde Hollandse bloemen op de velden, de drijvende bloemenmarkt of op de bloemencorso’s.

Watch this video: FloraHolland

Vond je dit interessant? Ontdek meer