Zuiderduin

967 keer bekeken

1 van 1 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Zuiderduin

Schitterend gelegen in Egmond aan Zee, bevindt zich Hotel Zuiderduin. Met een geheel gerenoveerde wellness en beauty-omgeving bieden ze daar een uitgebreid assortiment behandelingen én alle wellness-faciliteiten voor een fijne dag onstpanning. En vindt u een dag niet genoeg, dan kunt u heerlijk overnachten in Hotel Zuiderduin en nog een keertje gaan... Sauna's en massages In ons wellness-centre kunt u gebruik maken van allerlei sauna-faciliteiten als infra-roodcabine, Turks stoombad, Finse sauna's, kleuren en aroma-cabines. Ook kunt u kiezen voor tal van lichaamsbehandelingen als hotstone-massage, herbal-pad massage, hydrojet massage of een complete lichaamspakking. Een dag is haast te kort.

Lees meer

Schitterend gelegen in Egmond aan Zee, bevindt zich Hotel Zuiderduin. Met een geheel gerenoveerde wellness en beauty-omgeving bieden ze daar een uitgebreid assortiment behandelingen én alle wellness-faciliteiten voor een fijne dag onstpanning. En vindt u een dag niet genoeg, dan kunt u heerlijk overnachten in Hotel Zuiderduin en nog een keertje gaan.

Sauna's en massages

In ons wellness-centre kunt u gebruik maken van allerlei sauna-faciliteiten als infra-roodcabine, Turks stoombad, Finse sauna's, kleuren en aroma-cabines. Ook kunt u kiezen voor tal van lichaamsbehandelingen als hotstone-massage, herbal-pad massage, hydrojet massage of een complete lichaamspakking. Een dag  is haast te kort.

Yoa-air

Tenslotte bieden ze nog een bijzondere behandeling tegen veroudering, namelijk de Yoa-air behandeling. Yoa-air is een revitaliserende zuurstoflijn die collageen herstelt en regeneratie van huidcellen stimuleert. Rimpels en kraaienpootjes kunnen tot 44% vervagen. Kortom, talloze behandelingen in combinatie met de schitterende omgeving zullen u absoluut goed doen. 

Ontdek meer in de omgeving
Zuiderduin
Adres: 
Zeeweg 52
1931VL Egmond aan Zee