Foto: © Attractiepark Slagharen
Categorie:Overijssel

Attractiepark Slagharen

Wat is er nou leuker dan blijven slapen in een attractiepark, zodat u de volgende dag weer van alle leuke attracties kunt genieten? Het kan bij Slagharen. Kunt u niet in één dag in de meer dan 30 attracties, dan gaat u de volgende dag gewoon weer.

  • Ontdek meer dan 30 spannende attracties.
  • Slaap in een wigwam of een Cowboy Cottage.
  • Neem een frisse duik in het waterpark.
Adres:
Zwarte Dijk 37
7776PB Slagharen
Bekijk de website Toon locatie in Google Maps
Attractiepark Slagharen is ideaal voor gezinnen met kinderen. Er zijn attracties voor de allerkleinsten, maar ook voor ouders en wat grotere kinderen zijn er spannende achtbanen en attracties waarbij u flink de hoogte ingaat. Ga bijvoorbeeld in de Free fall of laat u rondslingeren in de El Torito. Kleine kindjes vliegen een rondje in de Jumbo of gaan te paard in de draaimolen. 

Waterpark

Wie is er niet gek op zwemmen? Het waterpark in Slagharen is helemaal in Mexicaanse sferen. In het zwembad waant u zich op een prachtig tropisch strand. De kinderen spelen hier in de waterspeeltuin en het spraypark: een plek met waterdoorlatende vloer waar kinderen op een veilige manier met water kunnen spelen. Ook uniek in Nederland: het waterpark heeft een bubbelbad voor maar liefst 70 personen.

Overnachten

Het leukste is natuurlijk als u en uw gezin blijven slapen. Bij Slagharen heeft u keuze uit diverse huisjes. U kunt zelfs slapen in een luxe ingerichte wigwam. Andere huisjes hebben exotische namen als Cowboy Cottage, Hacienda en Colorada. Uiteraard is uw slaapplaats in stijl ingericht.

Categorie: Naar de site

Vakantiepark Slagharen

Vakantiepark Slagharen is over verschillende delen van het gelijknamige attractiepark verdeeld. De accommodaties zijn er in verschillende thema's. Voor de kids ideaal terwijl er ook voor volwassenen veel te doen is in de natuurrijke omgeving.

Vond je dit interessant? Ontdek meer

Pretparken in Nederland

Kom naar de leukste pretparken van Nederland en beleef een spannende dag vol achtbanen, speeltuinen en waterpret.

Lees meer