Foto: © iStock
Utrecht

Ouwehands Dierenpark Rhenen

Durf jij neus aan neus met de ijsberen? Of sta je liever oog in oog met de Humboldt pinguïns in hun spetterende verblijf? Bespied de unieke, witte leeuwen vanuit een spannende uitkijkpost en wandel door Het Berenbos waar bruine beren en wolven samen leven. Loop onder de slingerende orang oetans door of hang zelf de beest uit in RavotAapia, Europa’s grootste overdekte speeljungle.

  • Bezoek de twee reuzenpanda's in Pandasia
  • Sta oog in oog met een gorilla
  • Ravotaapia is Europa's grootste overdekte speeljungle
Adres:
Grebbeweg 111
3911AV Rhenen
Bekijk de website Toon locatie in Google Maps

Pandasia

Sinds april 2017 verblijven reuzenpanda’s Xing Ya en Wu Wen in het spiksplinternieuwe reuzenpandaverblijf Pandasia. De panda's verblijven vijftien jaar in Nederland en men hoopt dat ze zich gaan voortplanten. Reuzenpanda's zijn een bedreigde diersoort en ook in dierentuinen een unieke bezienswaardigheid.

De zeeleeuwenshow

In een  adembenemende voorstelling in de Blue Lagoon ontmoet je de fantastische zeeleeuwen van Ouwehands Dierenpark. Kijk hoe ze met elkaar leven en plezier maken, zoals de zeeleeuwen dat ook doen aan de kust van Californië. Je wordt verrast door een weergaloos spetterspektakel.

RavotAapia

Hang de beest uit in RavotAapia - Europa’s grootste overdekte speeljungle. Speel mee in de legende van het gestrande piratenschip en klim en klauter net als de otters en doodshoofdaapjes. Ga op ontdekkingsreis en beleef het zelf.

Vond je dit interessant? Ontdek meer

Dierentuinen

Alle dierentuinen en zoos van Nederland op een rij. Dit zijn de mooiste Nederlandse dierentuinen en zoos waar u de beest kunt uithangen…

Lees meer