Ouwehands Dierenpark Rhenen

6 van 8 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Durf jij neus aan neus met de ijsberen? Of sta je liever oog in oog met de Humboldt pinguïns in hun spetterende verblijf? Bespied de unieke, witte leeuwen vanuit een spannende uitkijkpost en wandel door Het Berenbos waar bruine beren en wolven samen leven. Loop onder de slingerende orang oetans door of hang zelf de beest uit in RavotAapia, Europa’s grootste overdekte speeljungle.

  • Bezoek de twee reuzenpanda's in Pandasia
  • Sta oog in oog met een gorilla
  • Ravotaapia is Europa's grootste overdekte speeljungle

Pandasia

Sinds april 2017 verblijven reuzenpanda’s Xing Ya en Wu Wen in het spiksplinternieuwe reuzenpandaverblijf Pandasia. De panda's verblijven vijftien jaar in Nederland en men hoopt dat ze zich gaan voortplanten. Reuzenpanda's zijn een bedreigde diersoort en ook in dierentuinen een unieke bezienswaardigheid.

De zeeleeuwenshow ‘Elements’

Ouwehands Dierenpark Rhenen presenteert sinds 2012 de zeeleeuwenshow ‘Elements’ in het zeeleeuwentheater Blue Lagoon. Deze zeeleeuwensensatie staat garant voor spanning, bijzondere momenten en verrassingen. De eigenzinnige, Californische zeeleeuwen presenteren samen met hun verzorgers een spetterende show. Ze nemen je mee langs de vier elementen van de natuur en zetten een show neer van hoog niveau. Deze show mag je niet missen!

RavotAapia

Hang de beest uit in RavotAapia - Europa’s grootste overdekte speeljungle. Speel mee in de legende van het gestrande piratenschip en klim en klauter net als de otters en doodshoofdaapjes. Ga op ontdekkingsreis en beleef het zelf.

Overnachten in de buurt van Ouwehands Dierenpark? 

Ontdek meer in de omgeving
Ouwehands Dierenpark Rhenen
Adres: 
Grebbeweg 111
3911AV Rhenen
Bekijk de website
Bekijk de website