Deltapark Neeltje Jans

124 van 207 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Deltapark Neeltje Jans is een waterthemapark met een waterspeeltuin, een orkaansimulator, boottochten en shows met zeehonden en zeeleeuwen. Naast pret en speelplezier is er ook ruimte voor tentoonstellingen die kinderen meer leren over de zee, de ramp van 1953 en de Deltawerken.

  • Ontdek de kracht van het water en de geschiedenis van de Deltawerken.
  • Leer meer over de strijd tegen het water door tentoonstellingen, films en het zien van de Deltawerken.
  • Geniet van een dag vol activiteiten die Deltapark Neeltje Jans te bieden heeft.

Avontuur en educatie

Deltapark Neeltje Jans staat voor de band die Nederlanders hebben met water. Aan de ene kant kan water heel leuk zijn, maar aan de andere kant moet je altijd op je hoede zijn. Met een 3D-film over het water, een orkaanmachine, een mammoetskelet en een boottocht is het verhaal van de worsteling met het water zowel avontuurlijk als leerzaam.

Stormvloedkering

Bijzonder aan de Neeltje Jans is dat je de stormvloedkering zowel van buiten als van binnen kunt bekijken. Het indrukwekkende gebouw bestaat uit beton met een garantie van 200 jaar en heeft 45 meter brede stalen deuren. Een bezoek aan dit moderne, interactieve themapark is een geweldig dagje uit.

Accommodatie tip

Overnacht in een van de gezellige hotels in de buurt van Deltapark Neeltje Jans. Wij hebben de leukste voor u verzameld.

Ontdek meer in de omgeving
Deltapark Neeltje Jans
Adres: 
Faelweg 5
4354RB Vrouwenpolder
Bekijk de website
Bekijk de website

Stayokay Domburg

Overnacht betaalbaar én vorstelijk in een middeleeuws kasteel bij Stayokay Domburg. Gelegen in de oudste badplaats van Zeeland, wandelt u in vijf minuten naar het strand.

Boek nu