Hotels in Renesse

4 van 5 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Op vakantie in Zeeland? Renesse is een uitstekende uitvalsbasis vanuit waar u de provincie Zeeland kunt ontdekken. In de buurt vindt u uitgestrekte stranden en prachtige natuur. ’s Avonds kunt u terecht in de diverse bars en restaurants in het dorp. Bekijk het aanbod van luxe hotels, familiehotels, pensions en vakantiewoningen.

  • Neem een duik in de zee: het zwemwater bij Renesse is internationaal onderscheiden voor uitstekende kwaliteit.
  • Slaap op een prachtig landgoed bij het Slot Moermond.
  • Verblijf op comfortabele parken met faciliteiten voor het hele gezin.

Hotels aan het strand

Een goede reden om een hotel in Renesse te boeken, is het strand. U heeft hier maar liefst 21 kilometer aan wit strand met uitstekend zwemwater tot uw beschikking. Renesse heeft hiervoor zelfs een internationale onderscheiding gekregen. Aan het strand staan diverse hotels, waar u na een heerlijk ontbijt zo het strand oploopt. Hotel De Zeeuwse Stromen is zo’n plek. Laat u hier in de watten leggen en geniet van Renesse als prachtige badplaats.

Wanneer u een hotel boekt, geniet u van alle faciliteiten die het hotel te bieden heeft, maar ook verblijft u dicht bij het strand. U kiest zelf uw locatie: in het bruisende centrum, of juist in de natuur waar u alle rust heeft.

Vakantieparken bij Renesse

Gaat u met vrienden of uw kinderen op vakantie? Een vakantiepark is dan een goede optie. In uw eigen huisje ervaart u alle vrijheid en u kunt gebruik maken van alle faciliteiten van het park. Direct aan het strand vindt u de vakantieparken Klein Poelland en De Soeten Haert. Alle huisjes hebben hier terras met tuinmeubilair en op de parken kunt u fietsen huren, uw dagelijkse boodschappen doen en eten in het restaurant. Kinderen kunnen terecht in de speeltuin.

Wat kunt u doen in Renesse?

Naast zonnebaden en zwemmen op het heerlijke strand, zijn er tal van andere dingen te doen in Renesse. Zo heeft het dorpje een middeleeuws kasteel: Slot Moermond. Vanuit Renesse maakt u mooie dagtochten. Vaar mee met een rondvaartboot om zeehonden te spotten of bezoek de Brouwersdam. Door de duinen van Schouwen maakt u prachtige wandelingen. Is het weer een dagje wat minder, dan kunt u naar het Funhouse Renesse, een overdekte kermis waar kinderen zich kunnen vermaken met allerlei spelletjes en videogames.

Hotel de Zeeuwse Stromen

In hotel de Zeeuwse Stromen kunt u helemaal tot rust komen. Het luxe uitgeruste hotel beschikt over een wellness en spa. Het hotel heeft fietsen beschikbaar voor gasten.

Natuur

Zeeland, land van zout en zoet

Hier vind je de perfecte combinatie van prachtige stranden, historische dorpjes en lokale culinaire hoogstandjes.