Hotels in Renesse

4 van 5 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Op vakantie in Zeeland? Renesse is een uitstekende uitvalsbasis vanuit waar u de provincie Zeeland kunt ontdekken. In de buurt vindt u uitgestrekte stranden en prachtige natuur. ’s Avonds kunt u terecht in de diverse bars en restaurants in het dorp. Bekijk het aanbod van luxe hotels, familiehotels, pensions en vakantiewoningen.

  • Neem een duik in de zee: het zwemwater bij Renesse is internationaal onderscheiden voor uitstekende kwaliteit.
  • Slaap op een prachtig landgoed bij het Slot Moermond.
  • Verblijf op comfortabele parken met faciliteiten voor het hele gezin.

Hotels aan het strand

Een goede reden om een hotel in Renesse te boeken, is het strand. U heeft hier maar liefst 21 kilometer aan wit strand met uitstekend zwemwater tot uw beschikking. Renesse heeft hiervoor zelfs een internationale onderscheiding gekregen. Aan het strand staan diverse hotels, waar u na een heerlijk ontbijt zo het strand oploopt. Hotel De Zeeuwse Stromen is zo’n plek. Laat u hier in de watten leggen en geniet van Renesse als prachtige badplaats.

Wanneer u een hotel boekt, geniet u van alle faciliteiten die het hotel te bieden heeft, maar ook verblijft u dicht bij het strand. U kiest zelf uw locatie: in het bruisende centrum, of juist in de natuur waar u alle rust heeft.

Vakantieparken bij Renesse

Gaat u met vrienden of uw kinderen op vakantie? Een vakantiepark is dan een goede optie. In uw eigen huisje ervaart u alle vrijheid en u kunt gebruik maken van alle faciliteiten van het park. Direct aan het strand vindt u de vakantieparken Klein Poelland en De Soeten Haert. Alle huisjes hebben hier terras met tuinmeubilair en op de parken kunt u fietsen huren, uw dagelijkse boodschappen doen en eten in het restaurant. Kinderen kunnen terecht in de speeltuin.

Wat kunt u doen in Renesse?

Naast zonnebaden en zwemmen op het heerlijke strand, zijn er tal van andere dingen te doen in Renesse. Zo heeft het dorpje een middeleeuws kasteel: Slot Moermond. Vanuit Renesse maakt u mooie dagtochten. Vaar mee met een rondvaartboot om zeehonden te spotten of bezoek de Brouwersdam. Door de duinen van Schouwen maakt u prachtige wandelingen. Is het weer een dagje wat minder, dan kunt u naar het Funhouse Renesse, een overdekte kermis waar kinderen zich kunnen vermaken met allerlei spelletjes en videogames.

Hotel de Zeeuwse Stromen

In hotel de Zeeuwse Stromen kunt u helemaal tot rust komen. Het luxe uitgeruste hotel beschikt over een wellness en spa. Het hotel heeft fietsen beschikbaar voor gasten.