Oostkapelle

3.159 keer bekeken

24 van 33 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

De hele zomer klinkt er muziek in Oostkapelle! Dit dorp bruist van de activiteiten en markten. Het poppentheater is geliefd bij kinderen en op de terrassen van de cafés is het altijd gezellig druk. Beklim de toren en geniet van het uitzicht op het prachtige poldergebied van Walcheren.

Kasteel Westhove

U hoeft niet alle dagen zeilend, vissend, duikend, surfend of zonnebadend aan het strand van Oostkapelle door te brengen. U kunt ook een fiets huren en de polders van Walcheren ontdekken. Bezoek Kasteel Westhove en slaap er misschien zelfs een nachtje, het is namelijk omgebouwd tot hotel.  In de 18e-eeuwse orangerie is museum Terra Maris voor natuur en landschap van Zeeland gehuisvest.

Klederdrachtshows

Voor bezoekers aan het dorp worden regelmatig shows van traditionele klederdracht georganiseerd. U waant zich in vroeger tijden met mannen in zwarte kleren en vrouwen met de meest wonderbaarlijke hoofddeksels met spiegeltjes. Wist u bijvoorbeeld dat ieder dorp in Zeeland zijn eigen hoofddeksel had? Ontdek het tijdens uw verblijf in Oostkapelle!

Overnachten in Oostkapelle

Bent u op zoek naar een hip designhotel, een romantische bed & breakfast of een gezellige vakantiewoning voor uw familie? In Oostkapelle vindt u voor elke smaak en budget een passende accommodatie. Bekijk het uitgebreide aanbod en boek uw ideale vakantie hier!

Ontdek meer in de omgeving
Oostkapelle
Bekijk deze video: Het strand

Nederland bestaat uit kilometers strand, getypeerd door het zand, de blauwe lucht en de eindeloze zee.

Een hotel in Zeeland boeken

Boek een hotel met uitzicht op de Zeeuwse duinen en zee.

Bekijk het aanbod