Ouddorp

4.407 keer bekeken

65 van 92 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Op de kop van het eiland Goeree-Overflakkee, ligt Ouddorp. Het is een familiebadplaats bij uitstek, die u naast kust, natuur en ruimte veel te bieden heeft. Het strand is achttien kilometer lang en wordt door een duinenrij gescheiden van Ouddorp.  

  • Ouddorp heeft 18 kilometer strand.
  • Centraal in Zeeland gelegen.
  • Ontdek de vele watersportmogelijkheden.

18 kilometer strand in Zeeland

In Ouddorp kunt u kiezen uit maar liefst vier stranden; Kuststrand Brouwersdam, Kuststrand Vuurtoren, Strand Noord en Kuststrand Flauwe Werk. De eerste is het populairst en biedt de meeste voorzieningen.

Het Grevelingenmeer

Echte watersportliefhebbers gaan naar het Grevelingenmeer. U kunt hier terecht voor alle vormen van watersport. Op het Grevelingenmeer kunt u zeilen, surfen en kitesurfen. Ook kunt u lessen volgen om uw kunnen te verbeteren. Wilt u iets minder actief genieten van het Grevelingenmeer? Dan kunt u kiezen voor een rondvaart. Er zijn diverse aanbieders die u de pracht van de natuur laten zien. Opstapplaatsen onder andere bij De Punt en Port Zélande.

Laad foto's

Meer in de omgeving van Ouddorp

Ruime wandel- en fietsmogelijkheden geven u de rust die u zoekt. Het is tevens een uitstekende manier om van de omgeving van Ouddorp te genieten. Als u in het voorjaar komt, fietst u tussen een veelheid aan bloemen die hier speciaal voor het bloemenzaad worden geteeld. 's Zomers rijdt er over de Brouwersdam een gerestaureerde tram naar Schouwen. Onderweg kunt u genieten van de zon, zee en het strand bij een van de gezellige strandpaviljoens.

Een eiland zuidelijker gelegen vindt u Neeltje Jans, onderdeel van de de Deltawerken. Hier leert u alles over de strijd van Nederland tegen het water.

Tip van de redactie

Met een fietsvakantie ziet u alle hoogtepunten van Zeeland.

Overnachten in Ouddorp

Bent u op zoek naar een hip designhotel, een romantische bed & breakfast of een gezellige vakantiewoning voor uw familie? In Ouddorp vindt u voor elke smaak en budget een passende accommodatie. Bekijk het uitgebreide aanbod en boek uw ideale vakantie hier!

Ontdek meer in de omgeving
Ouddorp