Zuid-Holland

Azzurro Wellness Noordwijk

Vlak achter de duinen van Noordwijk, vindt u Azzuro Wellness. Azurro Wellness is een ideale plek waar u heerlijk kunt inspannen en ontspannen met vele sport- en wellnessfaciliteiten.

  • Bezoek deze schitterende wellness locatie in de duinen van Noordwijk op slechts 100 meter van zee.
  • Heerlijk actief sporten in de fitnessruimte of tennisbaan.
  • Laat u verwennen met de beste beautybehandelingen en ayurvedische massages.
Adres:
Oude Zeeweg 57
2202CJ Noordwijk
Bekijk de website Toon locatie in Google Maps

Noordwijk is genieten van urenlang zonnen, wandelen langs het strand en wegdoezelen bij het  heerlijke geluid van de branding. In Noordwijk komt u dus al snel tot rust. Maar mocht u op zoek zijn naar meer ontspanning, dan is een beauty-arrangement bij Azzurro Wellness in Noordwijk een perfecte keuze.

Luxe en rust 100 meter van het strand

Azurro Wellness ligt schitterend gelegen in de duinen, op slechts 100 meter van het strand., ligt. Het is een tot de verbeelding sprekende locatie die een groot gevoel van luxe en rust uitademt. Geniet van heerlijke beauty-behandelingen en de beste Ayurvedische massages met authentieke warme kruidenolie. Of kom een dagje zwemmen, tennissen, squashen of fitnessen. Azurro Wellness is een heerlijke locatie als extra verwendag tijdens uw vakantie!

Vond je dit interessant? Ontdek meer

Wellness in Nederland

Nederland heeft talloze mooie wellness-centra verspreid door het hele land. Zo weet u zeker dat u uitgerust en opgefrist weer thuis komt.

Lees meer