© Elysium
Categorie:Zuid-Holland

Wellnessresort Elysium

Wanneer u het wellnessresort Elysium binnentreedt, wordt u overmand door de rustgevende sfeer en de heerlijke geuren. Geur, licht, muziek en interieur zijn op elkaar afgestemd om deze rust te creëren. Elysium biedt u ruim keus om u lichamelijk en geestelijk te ontspannen. Hier volgt een greep uit het aanbod.
Adres:
Kooilaan 1
2665KR Bleiswijk
Bekijk de website Toon locatie in Google Maps

Sauna’s en stoombaden

Elysium staat bekend om de ruime keuze aan sauna's. Naast de originele Finse sauna's zijn er diverse thema sauna's, waaronder sauna's met licht en aromatherapie, stiltesauna's, infraroodsauna's en een warmtekamer.

Een stoombad laat zich prima combineren met een sauna. Het aanbod varieert van schitterende verwarmde zwembaden om in te relaxen tot ijskoude dompelbaden om in af te koelen na het saunabezoek. Er is keuze genoeg, zowel binnen als buiten.

Innerlijke rust

Elysium biedt verschillende mogelijkheden om ook de geest te ontspannen. Zo kunt u mediteren in de sfeertuinen of in de Garden of Silence. Daarnaast kunt u kiezen uit oosterse massages en is er het hele jaar door een gevarieerd aanbod aan workshops op het gebied van stressmanagement.

Vond je dit interessant? Ontdek meer

Wellness in Nederland

Nederland heeft talloze mooie wellness-centra verspreid door het hele land. Zo weet u zeker dat u uitgerust en opgefrist weer thuis komt.

Lees meer