The boulevard of Noordwijk
Natuur

Noordwijk

143 van 197 bezoekers vinden deze informatie waardevol.
Adres:
De Grent 8
2202EK

Noordwijk ligt in het hart van de befaamde Bollenstreek en wordt ook wel de bloemenbadplaats van Europa genoemd. Geniet van brede witte stranden en vele attracties voor het hele gezin.

  • Ontdek de mooie stranden en gezellige strandpaviljoens in Noordwijk.
  • Stap op de fiets en verken de bollenstreek en de Keukenhof.
  • Leer alles over ruimte in Europa’s eerste ruimtetentoonstelling Space Expo.

Hoogtepunten in Noordwijk

Noordwijk is een heerlijke badplaats door het fantastische dertien kilometer lange zandstrand. Met haar locatie midden in de bollenstreek staat het voorjaar geheel in het teken van de miljoenen tulpen. Een bezoek aan de Keukenhof, Bloemencorso of een fietsroute door de bollenstreek mogen dan ook zeker niet ontbreken aan uw vakantie. Daarnaast vind u in Noordwijk ook Europa’s eerste permanente ruimtetentoonstelling; Space Expo, en kunt u daar alles ontdekken over de ruimte. 

Meer Noordwijk

Het mooie strand van Noordwijk is zeker het middelpunt van de badplaats. Langs de kust vind u heerlijke strandpaviljoens waar u heerlijk kunt genieten van uw stranddag. Vooral in de zomermaanden vinden er vele (culturele) activiteiten en evenementen plaats. Stap even binnen bij het plaatselijke VVV-kantoor voor meer informatie.

Bereikbaarheid en parkeren in Noordwijk

Noordwijk ligt op ongeveer een uur rijden vanaf de hoofdstad Amsterdam en de luchthaven Amsterdam Airport Schiphol. Ook per trein kunt u Noordwijk goed bereiken. Bent u met de auto, let dan op waar u wel en niet kunt parkeren. In Noordwijk aan Zee geldt op de meeste plekken, en 7 dagen in de week, betaald parkeren. Voor het parkeerterrein Langevelderslag geldt 7 dagen per week betaald parkeren het gehele jaar door.

Accommodatie

Of u nu houdt van low budget hotels, romantische hotels aan het strand of heerlijke vakantiehuisje aan de kust; u vindt in en om Noordwijk voor elke smaak en elk budget de perfecte accommodatie. Bekijk het uitgebreide aanbod en boek uw ideale accommodatie hier!

Meer in de omgeving

Bent u in Noordwijk en wilt u ook een aantal andere badplaatsen ontdekken, dan mag u Scheveningen en Zandvoort zeker niet missen. Ook de gezellige en mooie universiteitsstad Leiden is zeer de moeite waard en eenvoudig te bereiken..

Tip van de redactie:

Bent u in het voorjaar in Noordwijk, huur dan een fiets en maak een tocht langs de mooie kleurrijke bollenvelden en de Keukenhof.

Natuur

Noordwijk

Noordwijk is de bloemenbadplaats van Nederland.