Actief

SnowWorld Zoetermeer

17 van 23 bezoekers vinden deze informatie waardevol.
Adres:
Buytenparklaan 30
2717AX Zoetermeer
Bekijk de website

Niet ver van Den Haag, in Zoetermeer, vindt u een van 's werelds grootste indoor ski-resorts. Hier kunt u genieten van de beste wintersportfaciliteiten en genieten van een heerlijk dagje skieën of snowboarden.

  • Ski het hele jaar door in SnowWorld Zoetermeer.
  • Sluit uw middag af met kaas- of vleesfondue.
  • Roetsj van de steilste indoor skibaan van Europa.

Alle faciliteiten

Niet alleen vindt u hier het hele jaar door verse sneeuw op drie verschillende pistes en wel 10 liften; u kunt hier ook heerlijk genieten van een gezellige après-ski. Daarnaast beschikt SnowWorld Zoetermeer over een supermodern fitness-, wellness- en beautycentrum.

Beginners en gevorderden

Uiteraard kunt u alle benodigdheden huren en is er de mogelijkheid om lessen te nemen. Zowel voor kinderen als volwassenen. Kinderen kunnen terecht op hun eigen baan om te oefenen. Daarnaast zijn er banen voor beginners én gevorderen. Doe het rustig aan op de 140 meter lange pistes of roetsj 300 meter naar beneden van de steilste indoorpiste van Europa.

Overnachten in Zoetermeer

Bent u op zoek naar een hip designhotel, een romantische bed & breakfast of een gezellige vakantiewoning voor uw familie? In Zoetermeer vindt u voor elke smaak en budget een passende accommodatie. Bekijk het uitgebreide aanbod en boek uw ideale vakantie hier!