Thermen Holiday - Holland.com
Zuid-Holland

Thermen Holiday

Adres:
Pr. Beatrixlaan 10
3121JN Schiedam
Bekijk de website

In de omgeving van wereldstad Rotterdam, in Schiedam om precies te zijn, vindt u Thermen Holiday; een wereld vol ontspanning, verwennerij en luxe. U kunt er gebruik maken van  uitgebreide saunafaciliteiten, massages en beauty-arrangementen... kortom, wellness zoals wellness bedoeld is.

Bijzondere sauna's

Thermen Holiday heeft unieke faciliteiten en is een oase van rust in de drukke randstad. U vindt er niet alleen verschillende bijzondere sauna's, zoals als een bioscoopsauna en een aquariumsauna, maar ook kunt u hier genieten van uiteenlopende soorten massages en beautybehandelingen.

Eten & Drinken

Naast de vele bijzondere wellness faciliteiten, biedt Thermen Holiday ook op culinair gebied de nodige verwennerij. Zo is er de Brasserie & Jungletuin, waar u bij open haardvuur kunt genieten van heerlijke maaltijden, lekkere wijntjes of verse fruitsapjes. Daarnaast is er de Superfruit bar waar u de meest gezonde sapjes en smoothies kunt drinken van unieke fruitsoorten. Dus, wilt u een bezoekje aan Rotterdam combineren met een middagje heerlijk relaxen, dan is Thermen Holiday beslist een aanrader.

Wellness

Wellness in Nederland

Combineer uw bezoek aan Nederland met een dagje wellness.

Vond je dit interessant? Ontdek meer