Gratis fietsen in De Hoge Veluwe

849 keer bekeken

Gratis fietsen in De Hoge Veluwe

Nederland is het fietsland bij uitstek. Het Nationale Park De Hoge Veluwe is hier geen uitzondering op. De vlakke wegen en de weidse landschappen maken het Park uitermate geschikt voor een mooie fietstocht. Bezoekers kunnen de gratis Witte Fietsen van het Park gebruiken, of zij kunnen hun eigen fiets meenemen.

Lees meer

De bezoeker kan over ruim 37,5 kilometer fietspad fietsen, dwars door de Veluwse bossen, heidevelden, stuifzandlandschappen en parkbossen. Per fiets komt u overal.

Witte Fietsen

De Witte Fiets is onlosmakelijk verbonden met Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Als bezoeker kunt u gratis van deze fietsen gebruik maken.
In totaal heeft het Park 1700 Witte Fietsen. Er zijn ook Witte Kinderfietsen (zonder zijwieltjes) en fietsen met kinderzitjes voor of achter. Zo kunnen zelfs de kinderen op de gratis Witte Fiets!

Natuurlijk kunt u ook op uw eigen fiets Het Nationale Park De Hoge Veluwe verkennen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. U betaalt alleen de entreekaart voor het Park.

Plattegrond

De vaste fietspaden staan aangegeven op de wandel-, fiets- en autokaart die voor € 2,50 verkrijgbaar is bij de drie ingangen van het Park en bij het Bezoekerscentrum.

Ontdek meer in de omgeving
Gratis fietsen in De Hoge Veluwe
Adres: 
Apeldoornseweg 250
7351TA Hoenderloo
Bekijk de website
Bekijk de website
Bekijk deze video: Goedemorgen

Nederland heeft talrijke, prachtige natuurgebieden en -parken waar je heerlijk kan wandelen.

Accommodatie in Gelderland

Hotels in Arnhem en Nijmegen of vakantiehuisjes op de Veluwe. Bekijk het gevarieerde aanbod van accommodatie in deze provincie.

Lees meer