Foto: © Merk Fryslân

Een vakantiehuis op Texel

46 van 55 bezoekers vinden deze informatie waardevol.
Adres:
Emmalaan 66
1791AV Den Burg

Een van de mooiste manieren om je vakantie op Texel door te brengen, is in een eigen vakantiehuis. Je hebt er lekker de ruimte en meestal ook een eigen terras. Bovendien kun je zelf koken. Hoe, wat en wanneer je maar wil. Geen wonder dat zo veel vakantiegangers een vakantiehuis op Texel boeken.

  • Texel biedt veel originele onderkomens, van een heuse pipowagen of een Amerikaanse Airstream-caravan tot een yurt, een nomadentent uit Mongolië.
  • Vervelen is er hier niet bij: op Texel vind je vakantiehuizen in vakantieparken met een ruim aanbod aan vrijetijdsvoorzieningen.
  • In veel accommodaties op Texel zijn ook huisdieren welkom.

Een eigen thuis op Texel

Texel biedt een ruime keuze aan vakantiehuizen. De accommodaties variëren van eenvoudige vakantiehuizen van particulieren en bungalows in Texelse bouwstijl tot luxe villa's. Sommige van deze accommodaties zijn ook toegankelijk voor gasten met een rolstoel, andere zijn geschikt voor gezinnen met kleine kinderen of voor Texel-bezoekers die hun hond graag willen meenemen. En natuurlijk zijn er ook comfortabele vakantiewoningen. Op de website van Texel wachten honderden vakantiehuizen en -woningen om door jou ontdekt te worden.

Vakantie in een vakantiepark

De kinderen stormen 's ochtends het huis uit om verse broodjes te halen in de winkel op het park. Na een gezellig ontbijt samen op het zonnige terras gaat het vervolgens met het hele gezin naar het zwemparadijs of het strand. Zo zou je dag in een vakantiepark kunnen beginnen. Of heel anders, want het aanbod in een vakantiepark is groot. Behalve veel vrijetijdsvoorzieningen zoals een zwembad, midgetgolfbaan, sauna en fietsverhuur bieden de meeste vakantieparken ook een ruim aanbod aan accommodaties: grote familiehuizen, luxe rietgedekte villa's of idyllische bungalows midden in de duinen. Tot de bekendste vakantieparken op Texel behoren Landal Sluftervallei en vakantiepark De Krim. Wil je ook genieten van de vele voordelen van een vakantiepark? Vind en boek je vakantiehuis in een vakantiepark op de website van Texel.

Een stacaravan op een camping

De luxe van een vakantiehuis en de charme van kamperen in de natuur: een stacaravan op een camping combineert het beste van twee werelden. Deze stacaravans worden ook wel chalets genoemd. Het absolute pluspunt: je geniet volop van het gezellige campinggevoel en kunt gebruikmaken van de vrijetijdsvoorzieningen van de camping. Ideaal ook voor gezinnen met kinderen. Lees meer over de chalets op Texel.

Anders dan anders

Geen zin in een tent of hotel? Dan is het tijd om eens iets heel anders uit te proberen. VVV Texel heeft een paar accommodaties voor je uitgezocht die ronduit sensationeel zijn. Onder het motto ‘Zo Texels’ worden originele accommodaties op Texel aangeboden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een paar dagen in een zilverkleurige Amerikaanse Airstream of in een authentieke Texelse boerderij? Of laat je kinderdromen in vervulling gaan en overnacht in een pipowagen.