(c) Hotel Opduin

Hotels op Texel

28 van 34 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Hoe mooi is het als je op vakantie nergens naar hoeft om te zien. Als 's ochtends het ontbijt klaarstaat en even later het bed voor je wordt opgemaakt. Een verblijf in een hotel is een van de meest comfortabele manieren om volop te genieten van een onbezorgde vakantie op Texel.

(c) Hotel Opduin
  • Texel staat bekend om zijn gastvrijheid.
  • Het eiland telt zeven dorpen. Het jongste dorp, De Cocksdorp, ligt op de noordpunt van Texel en is een populaire toeristenplaats.
  • De enige echte badplaats van het eiland, De Koog, ligt direct aan het strand.

Vakantie op Texel

Texel, het grootste eiland van de Nederlandse Waddeneilanden, is een heerlijke vakantiebestemming. Je kunt er wandelen, fietsen, zonnebaden... geen dag is hetzelfde. Bovendien is het er meestal mooi weer. Vooral in het voorjaar schijnt de zon op Texel veel vaker dan op het vasteland.

Ben je op zoek naar een accommodatie, dan vind je op Texel altijd een passend hotel. Houd je van een beetje luxe of zoek je liever iets eenvoudigers? Met een eigen restaurant of een zwembad? Op Texel heb je de keuze uit tal van mooie hotels.

(c) Hotel Opduin

Zonnige dagen aan zee

Zit je graag dicht bij het lange zandstrand, dan kun je het best een hotel boeken in De Koog. In de levendige badplaats aan de Noordzee heb je een ruime keuze aan accommodaties: van een klein, gezellig familiehotel tot een grand hotel met een uitstekend restaurant en uitgebreide wellnessfaciliteiten. In het noorden van Texel, rond De Cocksdorp, vind je dicht bij de lange zandstranden uitgestrekte vakantieparken met een ruim aanbod aan recreatie- en overnachtingsmogelijkheden, zoals vakantiehuizen, chalets en familievilla's.

Bed & Breakfast op Texel

Veel eilanders bieden in hun huis een kamer met ontbijt aan. En dat is eigenlijk best bijzonder, want je overnacht bij de locals in huis en krijgt bovendien persoonlijke tips, bijvoorbeeld over wat de ‘Zelfpluktuin’ precies is. Dankzij het grote aanbod op de website van Texel vind je zeker de perfecte kamer op het eiland – in het tuinhuis, de pastorie of op de boerderij. Neem eens een kijkje bij de Bed & Breakfasts op Texel.

Een hotel boeken op Texel

Op Booking.com vind je alle hotels en lastminuteaanbiedingen op het eiland, inclusief foto's, prijzen en beoordelingen van andere gasten.