© Euromast Rotterdam
Categorie:Rotterdam

Abseilen van de Euromast

Stel, u bent een weekendje op bezoek in Rotterdam en u heeft behoefte aan wat adrenaline. Dan moest u misschien eens gaan kijken bij de Euromast. Daar hebben ze één van de spectaculairste attracties uit de omgeving, namelijk abseilen van een hoogte van 100 meter.

  • Abseil van 100 meter hoog naar beneden.
  • Geniet van het beste uitzicht van Rotterdam.
  • Alleen voor échte waaghalzen.
Adres:
Parkhaven 20
3016GM Rotterdam
Bekijk de website Toon locatie in Google Maps

Spectaculair uitzicht

En wat ook bijzonder is; u gaat recht naar beneden abseilen, want er is geen wand om tegen af te zetten. En dat maakt het nog spannender. Mocht u nog tijd en zenuwen over hebben om even om u heen te kijken, dan kunt u genieten van een schitterend uitzicht over de stad Rotterdam.

Tokkelen

Naast abseilen, kunt u ook vanaf dezelfde hoogte (100 m) naar beneden 'tokkelen' met een snelheid van zo'n 100 km/u. Let wel, abseilen en tokkelen kan alleen van mei tot en met oktober en het tokkelen vindt plaats op de laatste zondag van elke maand. Adres: Parkhaven 20, Rotterdam.

Bezoek de Euromast

Bent u niet zo'n waaghals maar wilt u wel van het uitzicht vanaf de Euromast genieten? Ook als u niet gaat abseilen of tokkelen kunt u naar boven. Met een glazen gondel kunt u zelfs naar 185 meter hoogte om van het uitzicht over de stad en de havens te genieten. De toren heeft ook een restaurant waar u een heerlijk hapje kunt eten.

Vond je dit interessant? Ontdek meer