Rotterdam

Abseilen van de Euromast

Adres:
Parkhaven 20
3016GM Rotterdam
Bekijk de website Toon locatie in Google Maps

Stel, u bent een weekendje op bezoek in Rotterdam en u heeft behoefte aan wat adrenaline. Dan moest u misschien eens gaan kijken bij de Euromast. Daar hebben ze één van de spectaculairste attracties uit de omgeving, namelijk abseilen van een hoogte van 100 meter.

  • Abseil van 100 meter hoog naar beneden.
  • Geniet van het beste uitzicht van Rotterdam.
  • Alleen voor échte waaghalzen.

Spectaculair uitzicht

En wat ook bijzonder is; u gaat recht naar beneden abseilen, want er is geen wand om tegen af te zetten. En dat maakt het nog spannender. Mocht u nog tijd en zenuwen over hebben om even om u heen te kijken, dan kunt u genieten van een schitterend uitzicht over de stad Rotterdam.

Tokkelen

Naast abseilen, kunt u ook vanaf dezelfde hoogte (100 m) naar beneden 'tokkelen' met een snelheid van zo'n 100 km/u. Let wel, abseilen en tokkelen kan alleen van mei tot en met oktober en het tokkelen vindt plaats op de laatste zondag van elke maand. Adres: Parkhaven 20, Rotterdam.

Bezoek de Euromast

Bent u niet zo'n waaghals maar wilt u wel van het uitzicht vanaf de Euromast genieten? Ook als u niet gaat abseilen of tokkelen kunt u naar boven. Met een glazen gondel kunt u zelfs naar 185 meter hoogte om van het uitzicht over de stad en de havens te genieten. De toren heeft ook een restaurant waar u een heerlijk hapje kunt eten.

View on Erasmusbrug from Euromast
Bestemmingen

Rotterdam

Lees hier alles over Rotterdam. Bekijk de moderne architectuur, eet in de nieuwe Markthal of bezoek de Kunsthal of een van de vele musea.

Vond je dit interessant? Ontdek meer

}">