Foto: © Iris van den Broek

Hotels in Rotterdam

33 van 38 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Rotterdam, de havenstad van Nederland, heeft een uitgebreid aanbod van de meest uiteenlopende hotels. Wilt u een hotel met uitzicht over de rivier de Maas of over één van de vele havens in de stad? Of prefereert u liever een hotel in het centrum te midden van de winkels en musea? De keuze is aan u.

  • Geniet van een van de vele heerlijke hotels op unieke locaties hotels in Rotterdam.
  • Logeer in een omgebouwd cruiseschip aan de kade van Rotterdam.
  • Bekijk en boek hier uw ideale hotel in Rotterdam.

Bijzondere hotels

Rotterdam kent diverse bijzondere hotels. Het bekendste hotel van Rotterdam is Hotel New York, waarvandaan duizenden mensen met cruiseschip de ss Rotterdam naar Amerika zijn geëmigreerd.  Tegenwoordig ligt de ss Rotterdam aan de kade in Rotterdam en is het deels omgetoverd in een hotel. Hier overnachten is een ware belevenis. Andere bijzondere hotels in Rotterdam zijn het centraal gelegen Bilderberg Parkhotel en Marriott Rotterdam. Ook het Inntel Hotel Rotterdam, dat uitkijkt over de Erasmusbrug, de Maas en de oude krachtcentrale Stroom Rotterdam, is zeer de moeite waard. Slapen aan de oevers van de Maas? Kies voor boutique hotel Room Mate Bruno en vergaap je aan het prachtige design met een mix van zeevaart- en astronomische elementen in dit voormalige theepakhuis.

Boek uw hotel

Hotels in Rotterdam zijn er in alle soorten en maten: van gezellige familiehotels tot luxueuze design hotels. In ons totale aanbod komen alle soorten hotels voor, of u nu alleen reist of met een groep en met een beperkt of groot budget. Bekijk ons veolledige aanbod hotels in Rotterdam en boek direct het hotel dat bij u past.

Bereikbaarheid en parkeren in Rotterdam

Rotterdam ligt op ruim een uur rijden vanaf de luchthaven Amsterdam Airport Schiphol. Ook per trein kunt u Rotterdam goed bereiken. Bent u met de auto, let dan op waar u wel en niet kunt parkeren. In het centrum is betaald parkeren en dat kan best prijzig zijn. Daarnaast zijn er volop betaalde parkeergarages. Wilt u voordelig parkeren, maak dan gebruik van de P+R terreinen aan de rand van de stad.

Meer over hotels, hostels en bed & breakfast

Naast de vele hotels kunt u in Rotterdam ook verblijven in bed & breakfasts en hostels. Uiteraard kunt u ook een keuze maken uit accommodaties in andere steden. Kijk op hotels in Amsterdam, hotels in Den Haag, hotels in Maastricht, hotels in Scheveningen en hotels aan zee.

Hotel New York

Ontdek dit fraaie hotel in het voormalige hoofdkantoor van de Holland Amerika Lijn.

ss Rotterdam

Ga even terug naar de jaren '50 en ervaar het leven aan boord van dit luxe cruiseschip in Rotterdam.

View on Erasmusbrug from Euromast

Rotterdam

Bezoek Rotterdam, de stad met een van de grootste havens te wereld, een bruisend nachtleven, fantastische musea, uitstekende restaurants en vele andere attracties.