Rotterdam

Maak een ritje met de snerttram

Eén van de smaakvolste winteruitjes in Rotterdam is de 'Snerttram'. U proeft de lekkerste erwtensoep in een gezellig Nederlands sfeertje, terwijl u Rotterdam op z'n mooist te zien krijgt. Koop een kaartje en ga genieten...

  • Proef de originele Nederlandse erwtensoep!
  • In 1,5 uur ziet u de mooiste highlights van Rotterdam.
  • Er is maar een beperkt aantal plaatsen in de snerttram. Mis 't niet!

Maak eens een ritje in een tram die eruit ziet alsof hij door een bord erwtensoep is gereden. Met  de Snerttram ziet u de leukste highlights van Rotterdam terwijl u geniet van een goede kop snert. U komt langs de mooiste hightech architectuur, langs de Kuip het stadion van voetbalclub Feyenoord, langs het chique Kralingen en historische Delfshaven.

Eten & weten

Binnen in de tram waant u zich in een gezellig Nederlands interieur met vrolijke lichtjes, plantjes,  gordijntjes en een accordeonist die voor de muziek zorgt. Uiteraard is er bediening die u een kop erwtensoep serveert en waar u ook een drankje kunt bestellen. Erg gezellig dus; en ondertussen hoort u van de gids de leukste lokale weetjes die zelfs voor een echte Rotterdammer nog nieuwtjes zijn.

Late lunch

De snerttram is uiteraard een echte winterattractie en rijdt van oktober tot maart, in het weekend. Op zaterdag vertrekt hij om 16:30 uur (bij grote belangstelling een extra rit om 14:30 uur) en op zondag om 14:30 uur (bij grote belangstelling een extra rit om 16:30 uur). Een rondrit duurt zo'n anderhalf uur en kost 16,50 euro. Ook is er een speciaal arrangement inclusief diner € 49,50. U heeft geen vaste zitplaatsen, dus schuif gezellig aan. Het vertrek en eindpunt is Oostplein, Rotterdam.

View on Erasmusbrug from Euromast
Bestemmingen

Rotterdam

Lees hier alles over Rotterdam. Bekijk de moderne architectuur, eet in de nieuwe Markthal of bezoek de Kunsthal of een van de vele musea.

Vond je dit interessant? Ontdek meer

}">