© Iris van den Broek
Shoppen

Markthal Rotterdam

462 van 555 bezoekers vinden deze informatie waardevol.
Adres:
Ds. Jan Scharpstraat 298
3011GZ Rotterdam
Bekijk de website

Vele wereldsteden als Barcelona, Kopenhagen of Stockholm zijn al bekend met het fenomeen; de overdekte markthal. En ook Rotterdam heeft er nu één! Met een overdekte vloer zo groot als een voetbalveld, vol kraampjes verse vis, vlees, groenten en delicatessen. Ideaal dus voor echte foodies die een dagje smaakvol willen doorbrengen.

  • Ontdek de grootste overdekte Markthal van Nederland.
  • Proef de lekkerste delicatessen bij de stalletjes.
  • Parkeer probleemloos onder de Markthal Rotterdam.

Boodschappen doen is een smaakvolle belevenis

Markthal Rotterdam bestaat uit 100 versunits, 15 food shops en 8 restaurants. Van vers brood, heerlijke kazen, vis en gevogelte en zelfs bloemen en planten, u vindt het allemaal onder één dak. Kortom boodschappen doen bij Markthal Rotterdam is een belevenis waar u tegelijkertijd ook kunt neerstrijken voor een drankje en hapje.

Adres: Hoek Binnenrotte / Blaak, direct achter station 'Rotterdam Blaak'

Praktische informatie

De marktkramen zijn geopend van maandag t/m donderdag & zaterdag 10.00 tot 20.00 uur. Vrijdag 10.00 tot 21.00 uur. Zondag 12.00 tot 18.00 uur.
Markthal beschikt over ruime parkeergelegenheden direct onder de Markthal.

Overnachten in Rotterdam

Bent u op zoek naar een hip designhotel, een romantische bed & breakfast of een gezellige vakantiewoning voor uw familie? In Rotterdam vindt u voor elke smaak en budget een passende accommodatie. Bekijk het uitgebreide aanbod en boek uw ideale vakantie hier!