Maritiem Museum Rotterdam - Holland.com
Maritiem museum Rotterdam
Maritiem museum Rotterdam
Foto: © Fred Ernst
Musea in Rotterdam

Maritiem Museum Rotterdam

Adres:
Leuvehaven 1
3011EA Rotterdam
Openingstijden & tickets

Een stad met een van de grootste havens ter wereld kan natuurlijk geen klein maritiem museum hebben. Daarom heeft het Maritiem Museum Rotterdam meer dan een miljoen zee-gerelateerde voorwerpen en allerlei (inter)actieve avonturen voor u in petto.

  • Bekijk honderden zee-gerelateerde voorwerpen.
  • Leer alles over de geschiedenis van de haven van Rotterdam.
  • Het Maritiem Museum is leuk voor het hele gezin.

Professor Plons en meer

In het Maritiem Museum worden honderden zee-gerelateerde voorwerpen tentoongesteld, kunt u een film over de geschiedenis van de haven van Rotterdam bekijken en krijgt u de kans om een marineschip uit 1868 te bezoeken. Voor kinderen is er een leuk educatief programma met Professor Plons.

Dagje uit voor het hele gezin

Het Maritiem Museum is perfect voor een leuk dagje uit met het hele gezin. Het museum is gelegen in hartje Rotterdam, is makkelijk te bereiken en ideaal te combineren met een middagje sightseeing of winkelen.

Meer in de omgeving

Op pad met de kids in Rotterdam? Diergaarde Blijdorp in Rotterdam is één van de mooiste dierentuinen van Nederland. Meer zin in een cultureel uitje? Bezoek dan de Kunsthal of Museum Boijmans van Beuningen in het Museumpark.

Video Maritiem Museum Rotterdam

View on Erasmusbrug from Euromast
Bestemmingen

Rotterdam

Bezoek Rotterdam, de stad met een van de grootste havens te wereld, een bruisend nachtleven, fantastische musea, uitstekende restaurants en vele andere attracties.

Vond je dit interessant? Ontdek meer