Overdekt shoppen in Rotterdam - Holland.com
Foto: © Iris van den Broek
Rotterdam

Overdekt shoppen in Rotterdam

Rotterdam is een heerlijke stad om te shoppen. Met z'n vele leuke buurtjes en talloze vernieuwende ontwerpers vindt u er altijd wel iets bijzonders. En ook als u wilt shoppen op een wat regenachtige dag, is er nog altijd genoeg te beleven. Want Rotterdam heeft een aantal prettige winkelcentra en mooie warenhuizen. Wij hebben ze voor u genoteerd.

  • Shop in de mooiste warenhuizen en winkelcentra.
  • Winkel droog op regenachtige dagen.
  • Snuffel bij kleine boetiekjes of grote ketens.

Markthal

Uw bezoek aan Rotterdam is niet compleet zonder een bezoekje aan de Markthal, vol overdekte marktkramen, restaurants en winkels.

Adres: Ds. Jan Scharpstraat 298

Plaza Rotterdam

In het hart van de stad, naast de Doelen en het Stadstheater, vindt u Plaza Rotterdam. Talloze winkels en terrasjes garanderen een prima middagje shoppen.

Adres: Plaza 29

Venetië passage

Vlakbij de Meent en de Lauruskerk, waar je de Venetiaanse sfeer proeft bij het water, vindt u deze passage vol leuke boetiekjes met fashion-, schoenen- en interieurzaken.

Adres: Stokviswater 12

De Bijenkorf

Op het Coolsingel vindt u dit toonaangevende warenhuis met topmerken op het gebied van mode, cosmetica, accessoires, wonen en media.

Adres: Coolsingel 105

Alexandrium

Met ruim 140 winkels vindt u hier precies wat u zoekt. Van een maatpak tot souvenirs tot dure juwelen... en van grote ketens tot kleine, exclusieve winkels.

Adres: Korte Poolsterstraat 2

Beursplein

In het centrum van Rotterdam vindt u, vlak bij elkaar, verschillende warenhuizen, passages en de Beurstraverse (Koopgoot) waar u op een regenachtige dag prima kunt winkelen.

Adres: Beurstraverse 186

Zuidplein

In Rotterdam Zuid vindt u het grootste winkelcentrum van Nederland met ruim 150 winkels en diverse horecagelegenheden. 

Adres: Zuidplein 420

Vond je dit interessant? Ontdek meer

View on Erasmusbrug from Euromast

Rotterdam

Lees hier alles over Rotterdam. Bekijk de moderne architectuur, eet in de nieuwe Markthal of bezoek de Kunsthal of een van de vele musea.

Lees meer