Shoppen in Rotterdam - Holland.com
Rotterdam Shoppen

Shoppen in Rotterdam

Rotterdam is een van de leukste Nederlandse steden om te shoppen. De meeste kledingwinkels en het grote warenhuis de Bijenkorf zijn gelegen rond de Lijnbaan en de Beurstraverse. Er zijn genoeg cafés en restaurants in de buurt waar u even pauze kunt nemen.

  • Ontdek hippe boetiekjes en interieurwinkels aan de Oude en Nieuwe Binnenweg.
  • Modeliefhebber? Neem een kijkje op de Van Oldebarneveldtstraat en de Witte De Withstraat.
  • Bij de Lijnbaan en de Beurstraverse vindt u de meeste kledingwinkels en warenhuis de Bijenkorf.

Verborgen modeschatten

Rotterdam heeft een aantal geweldige modieuze kledingwinkels voor wie op zoek is naar uitgesproken en bijzondere ontwerpen. De Meent en de Nieuwemarkt ademen een heerlijk gezellige en relaxte sfeer. Dit zijn de hotspots van Rotterdam als het gaat om fashion, design en interieurstijlen.

Een ander leuk alternatief zijn de Van Oldebarneveldtstraat en de Witte de Withstraat. De winkels Van Dijk en SHPPR geven mode een gezicht in de Van Oldebarneveldtstraat. MGH20, Nieuwe Ontwerpers en Marlies Dekkers bepalen de sfeer van de Witte De Withstraat.


Verassende winkelmix

De Oude Binnenweg en de Nieuwe Binnenweg bieden een mix van winkels waar je hoofd van gaat tollen. Antiek, oude platenzaken, modeboetiekjes, interieurdesign, cafés en restaurants maken dit twee levendige, leuke straatjes.

Overnachten in Rotterdam

Bent u op zoek naar een hip designhotel, een romantische bed & breakfast of een gezellige vakantiewoning voor uw familie? In Rotterdam vindt u voor elke smaak en budget een passende accommodatie. Bekijk het uitgebreide aanbod en boek uw ideale vakantie hier!

View on Erasmusbrug from Euromast

Rotterdam

Bezoek Rotterdam, de stad met een van de grootste havens te wereld, een bruisend nachtleven, fantastische musea, uitstekende restaurants en vele andere attracties.

Vond je dit interessant? Ontdek meer