Splashtours Rotterdam - Verken de stad in een busboot - Holland.com
Splashtours Rotterdam yellow bus
Splashtours Rotterdam yellow bus
Foto: © Splashtours Rotterdam
Rotterdam

Splashtours

Adres:
Parkhaven 9
3016GM Rotterdam
Bekijk de website

De Splashtours in Rotterdam zijn een geweldige manier om de stad Rotterdam te ontdekken van het land én het water. De Splashstours worden verzorgd in een bus die kan rijden en varen. Zo rijdt u het ene moment door het centrum van Rotterdam en vaart u het andere moment tussen het scheepsverkeer op de Maas. Zonder twijfel zijn de Splashtours de meest originele manier om Rotterdam te ontdekken.

  • Beleef Rotterdam op een unieke manier.
  • Uitmuntend beoordeeld door Tripadvisor.
  • Bekijk de skyline van Rotterdam vanaf het water.

Route van de Splashtours

De bus rijdt langs alle hoogtepunten van Rotterdam, zoals de Erasmusbrug, de Euromast en de kubuswoningen. Na zo’n zestig minuten rijden door Rotterdam, begint het tweede onderdeel van de Splashtours. De bus plonst het water in en vaart tussen het overige scheepvaartverkeer over de Maas richting Hotel New York en terug. De indrukwekkende skyline van Rotterdam is vanaf het water goed te zien.

De Splashtours vertrekken meerdere malen per dag vanaf bushalte Blaak. Controleer de exacte tijden op de website van de Splashtours.

View on Erasmusbrug from Euromast
Bestemmingen

Rotterdam

Bezoek Rotterdam, de stad met een van de grootste havens te wereld, een bruisend nachtleven, fantastische musea, uitstekende restaurants en vele andere attracties.

Vond je dit interessant? Ontdek meer